penisul moale

24-07-2009
identitate ascunsa
Nu este medic/terapeut
identitate ascunsa
buna am si eu o problema.de ceva timp, de fiecare daca cand avem relatzii sexuale prietenul meu are probleme cu penisul...la inceput e mare si voinic dar dupa ceva timp, schimband pozitziile, devine moale, iar de fiecare data, lusrul asta il face sa se simta prost si ii trebe mult pana ce are o erectzie, trebuie fortzat, cum ar veni, ne putetzi ajuta cu un raspuns? va rugam
3 comentarii
0
25-07-2009, ora 17:45
Dr. Balcan Anisoara
Medicina de familie, Erbiceni, Iasi
Dr. Balcan Anisoara
Incercati sa faceti o mica pauza intre doua pozitii, lasa-i putin timp in care sa va reincarcati energetic, sa aveti un mic preludiu inainte de a relua...Nu prelungiti mai mult decat trebuie daca nu aveti experienta si dispozitia necesara pentru a mentine starea de excitatie caci va apare inhibitia si nu veti mai putea continua.
0
06-03-2011, ora 02:24
serrserr
Nu este medic/terapeut
serrserr
am o intrebare... am 19 ani shi am o prietena de 2 luni, , , , de fiecare data cand vreau sa am un contact sexual cu ea am penisul moale, , nu are viata deloc, chir daca reusesc sa-l trezesc se moaie imedita la loc, DC ? CE ASH PUTEA LUA CA SA FIE TARE ? ce ar trebui sa consum inainte de acel act ?:(( va rog un raspuns
0
06-03-2011, ora 02:58
dks
Nu este medic/terapeut
dks
Sa nu fii stresat.. :) Cred ca acela e singurul lucur care ti'l face "moale"..Incearca sa te relaxezi si sa te concentrezi.. Si preludiul esti foarte important.. :)
bafta
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:

Mai multe informații despre: penisul moale