Penis mic, insuficienta testiculara.
Buna, am de mic copil hipogonadism primar, si iau testosteron de la 13-14 ani pina acum la 21 de ani.Am facut o multime de teste, genetice, hormoni, lh si fsh erau normali, genetic la fel, nu s-a gasit nicio o cauza.Pe linga ca depind de hormon artificial, o am si mica de 12 cm in stare erectila.Nu stiu ce sa ma fac e groaznic daca toata viata trebuie sa iau hormoni artificiali, oare nu dauneaza si la alte organe?
2 comentarii
Hipogonadismul poate avea multiple cauze, nu intotdeauna usor de identificat.
Este important sa urmati tratamentul prescris pentru a tine hormonii la nivelul potrivit. Testosteronul insa poate fi reglat si prin exercitiu fizic sustinut.
Nu trebuie sa faceti din dimensiunea penisului o problema care sa duca la alte suferinte; 12 cm sunt suficienti pentru o viata sexuala normala si satisfacatoare. Puneti accentul pe ceea ce aveti sau puteti dezvolta ca persoana.
Daca nivelul de testosteron este tinut in limitele normale este in regula.
Este important sa urmati tratamentul prescris pentru a tine hormonii la nivelul potrivit. Testosteronul insa poate fi reglat si prin exercitiu fizic sustinut.
Nu trebuie sa faceti din dimensiunea penisului o problema care sa duca la alte suferinte; 12 cm sunt suficienti pentru o viata sexuala normala si satisfacatoare. Puneti accentul pe ceea ce aveti sau puteti dezvolta ca persoana.
Daca nivelul de testosteron este tinut in limitele normale este in regula.
Salut.de aceiași boală sufăr si eu.eu am urmat tratament cu undestor pregnil si acum fac nebido o dată la 3 luni.nu am mai fost de mult la vizita medicală.trebuie să ajung.tu ce tratament urmezi?
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
Mai multe informații despre: Hipogonadismul hipogonadotrop
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: