Pectus carinatum
Buna ziua!Am 16 ani, si de doua luni am observat acest defect la stern.Am fost la medici(sunt din Tg.jiu), dar nepasarea e mare, doar banii sunt puterea.Sunt 100% sigur ca este pectus carinatum.Intrebarea mea este urmatoarea:De unde pot face rost de acest corset/curea ptr a ma indrepta?
P.S:Medicii din Targu jiu mi.au.zis sa iau calciu, si sa fac exercitii fizice, dar eu vrea neaparat acea curea.
P.S:Medicii din Targu jiu mi.au.zis sa iau calciu, si sa fac exercitii fizice, dar eu vrea neaparat acea curea.
1 comentarii
Nu toate se rezolva cu bani.
Fiind tanara si in crestere sa stii ca medicii chiar au dreptate.
Eu cunosc persoana care si-a cumparat un corset de coloana dupa ce a vazut o reclama la tv si si-a stambat si mai mult coloana. NU te sfatuiesc sa faci aceeasi greseala, asa ca mai bine fa ce ti-au zis medicii macar doua trei luni mergi si la o sala de medicina sportiva si pe urma daca nu sunt rezultate cauta alta solutie.
SANATATE si sper sa alegi solutia corecta pt. tine si corpul tau.
Fiind tanara si in crestere sa stii ca medicii chiar au dreptate.
Eu cunosc persoana care si-a cumparat un corset de coloana dupa ce a vazut o reclama la tv si si-a stambat si mai mult coloana. NU te sfatuiesc sa faci aceeasi greseala, asa ca mai bine fa ce ti-au zis medicii macar doua trei luni mergi si la o sala de medicina sportiva si pe urma daca nu sunt rezultate cauta alta solutie.
SANATATE si sper sa alegi solutia corecta pt. tine si corpul tau.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 28Pectus carinatum - detalii
- 4Pectus carinatum
- 10Pectus Carinatum
- 3sufar de o afectiune numita pectus carinatum si nu stiu ce sa fac
- 18Durere !
- 1Stern în carenă *pentru domul doctor Uscatu
- 1Pectus Carinatum
- 1Pectus Carinatum
Mai multe informații despre: Pectus carinatum
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: