Pata pigmentara
Buna ziua. Am 3 pete pigmentare adanci, cate una in spatele fiecarui genunchi si una deasupra sanului. Sunt destul de mari si vizibile. Dr mi-a spus ca sunt destul de adanci dar mi-a dat crema de albire si mi-a zis ca nu e sigur ca vor trece. Am tot intrebat ce sa fac cu ele sa nu mai fie asa vizibile si mi-a zis ca nimic! Am citit eu pe net ca e posibil cu laser. Ce parere aveti? In ziua de azi se trateaza boli serioase si nu se trateAza o pata inestetica pe
Piele?
Multumesc
Piele?
Multumesc
3 comentarii
Mai cereti o parere. "Pata pigmentara" nu este un diagnostic
Hiperpigmentare am vrut sa spun. Am o piele inchisa la culoare dupa tata care este din Africa si m-am nascut cu multe pete mongole care insa au trecut in timp. Astea le am de vreo 10 ani, eu am 26 ani acuma.
Multumesc
Multumesc
Nu imi este foarte clar despre ce fel de hiperpigmentatie este vorba. Oricum adresati-va unei clinici private unde exista si lasere. Pentru melanocitoza dermica dobandita de exemplu care arata similar cu petele mongoliene se utilizeaza lasere q-switched alexandrit, rubin sau Nd:YAG. Cel mai util tratament pentru dumneavoastra il stabileste un dermatolog care lucreaza cu lasere si va vede personal.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2Pata alunita copil 4 ani
- 2Pata maro pe fata dupa arsura!
- 3Pata pigmentara pe față
- 2Pete pigmentare
- 3Pete pigmentate pe picioare
Mai multe informații despre: petele pigmentare
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: