Pancreatectomie revenerie post-operatorie
Buna ziua, ma numesc Valean Dan, am 18 ani si am o mica problema. Nu eu sunt cel in cauza, ci maica-mea. In decembrie a suferit o pancreatectomie, excizandu-i-se un neoplasm de aproximativ un gram, o parte din colecist si si din duoden. Operatia a decurs bine, insa perioada post-operatorie este dificila. Deja au trecut aproape 2 luni iar maica-mea inca are senzatii de balonare, ameteste, iar recent i-au aparut ca niste pustule pe limba. In decursul acestor 2 luni, a mai fost internata de 2 ori, pentru revitaminizare, si pentru tratament pentru renervarea nervului X (cred ca i-au dat Metocropamid). Maica-mea se simte putin demoralizata, si nu stie ce sa mai faca. M-am gandit ca aici s-ar putea sa gasesc raspunsul. Intrebarile de baza ar fi
a) Daca a mai trecut cineva prin asta, ne poate da cineva niste sfaturi nutritive/de recuperare?
b) Vreun medic cunoaste vreo situatie mai buna?
c) Cam cat dureaza revenirea unei astfel de operatii? (Ni s-a explicat a fost o operatie foarte dificila, cu o perioada de recuperare extinsa pana la 6 luni)
a) Daca a mai trecut cineva prin asta, ne poate da cineva niste sfaturi nutritive/de recuperare?
b) Vreun medic cunoaste vreo situatie mai buna?
c) Cam cat dureaza revenirea unei astfel de operatii? (Ni s-a explicat a fost o operatie foarte dificila, cu o perioada de recuperare extinsa pana la 6 luni)
1 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 3Umflătură mică persistentă după operația de hernie inghinală – normal?
- 1Dureri post operatorii dupa interventie chirurgicală la tibie picior drept
- 3Senzatie de hernie la 2 luni dupa operatie
- 1Durere dupa operatia de hernie inghinala bilaterala laparoscopica
- 1Operatie de hernie ombilicala
- 1Dupa ablatie, v-au reapărut fiblilatii ?
- 1Hernie inghinala bilaterala
- 2Splenectomie
- 2Pe durata internarii in spital pacientii au acces la rezultate analize?
- 1Înțepături după peritonita