Pancreatectomie revenerie post-operatorie

06-02-2011
spawnz0r
Nu este medic/terapeut
spawnz0r
Buna ziua, ma numesc Valean Dan, am 18 ani si am o mica problema. Nu eu sunt cel in cauza, ci maica-mea. In decembrie a suferit o pancreatectomie, excizandu-i-se un neoplasm de aproximativ un gram, o parte din colecist si si din duoden. Operatia a decurs bine, insa perioada post-operatorie este dificila. Deja au trecut aproape 2 luni iar maica-mea inca are senzatii de balonare, ameteste, iar recent i-au aparut ca niste pustule pe limba. In decursul acestor 2 luni, a mai fost internata de 2 ori, pentru revitaminizare, si pentru tratament pentru renervarea nervului X (cred ca i-au dat Metocropamid). Maica-mea se simte putin demoralizata, si nu stie ce sa mai faca. M-am gandit ca aici s-ar putea sa gasesc raspunsul. Intrebarile de baza ar fi
a) Daca a mai trecut cineva prin asta, ne poate da cineva niste sfaturi nutritive/de recuperare?

b) Vreun medic cunoaste vreo situatie mai buna?

c) Cam cat dureaza revenirea unei astfel de operatii? (Ni s-a explicat a fost o operatie foarte dificila, cu o perioada de recuperare extinsa pana la 6 luni)
1 comentarii
0
19-02-2011, ora 13:54
spawnz0r
Nu este medic/terapeut
spawnz0r
Bump.
Adaugă un comentariu / răspuns

23-06-2022, ora 19:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
CHirurgi și Clinici de chirurgie
Medici-Chirurgi.ro - caută un chirurg sau recomandă unul
Ați trecut printr-o operație? Ajutați alți pacienți oferind o recomandare chirurgului care v-a operat.
Accesați site-ul