pana le ce varsta pot sa iau anticonceptionale? (am 41 ani)
Buna ziua, am si eu o intrebare.
Am 41 ani, iau anticonceptionale de 18 ani de cand s-a nascut copilul meu.
Pana acum 3 ani am luat Tri-regol, iar acum iau Logest la sfatul medicului.
Intrebarea mea este: pana le ce varsta pot sa iau anticonceptionale?
Multumesc.
Am 41 ani, iau anticonceptionale de 18 ani de cand s-a nascut copilul meu.
Pana acum 3 ani am luat Tri-regol, iar acum iau Logest la sfatul medicului.
Intrebarea mea este: pana le ce varsta pot sa iau anticonceptionale?
Multumesc.
3 comentarii
Ar fi recomandabil sa nu mai luati.
BUNA ZIUA D-LE DOCTOR am si eu o intrebare ce anticonceptional sa incep sa iau am 34 ani si am ciclu neregulat dureri de cap anxietate in perioada de dinaintea cicluluii as vrea sa iau si eu un anticonceptional ceva usor cu mai putine reactii adverse multumesc.am un copil de 7 ani si am luat diane 35 o data 2 luni de zile si nu prea mi-a fost asa bne aveam dureri de spate as vrea ceva ff usor sa echilibrez balanta asta hormonala
buna..am o dilema..raspundeti.mi va rog..am luat anticonceptionale luna trecuta, le.am terminat, am facut pauza de 7 zile (am avut ciclu 3 zile jumate, aproape 4) si ieri am inceput alt blister..problema e ca (le ascund de parintii mei intr.un loc anume) si azi cand am vrut sa.l iau pe urmatorul, am gasit o pastilutza din blisterul trecut, deci cel pe care credeam k l.am incheiat (primul implus a fost sa alerg repede la o pahar cu apa si sa.l iau..si l.am luat..nush daca am facut bine sau nu, dar a fost totul dintr.un impuls)..problema e ca nush sigur din ce zi este..este numaru 20 sau 21 (deci ultimul sau penultimul din blister..oricum n.am avut contact sexual timp de 3 saptamani)..am luat toate pastilutele aprox la aceeasi ora..diferenta fiind de 10 minute la unele..primul blister a fost yasmin, iar acum am inceput microgynon, pentru ca primul mi.a provocat dureri de cap..si era si km scump..ultimul contact l.am avut acum 3 sapt si urmatorul il voi avea pe 1 - 2decembrie, pentru ca atunci se intoarce iubitul meu..voi putea avea contact cu ejaculare in interior ? sau voi avea nevoie de alta protectie..? menti0onez ca am luat timp de 10 zile ciprinol pentru o infectie urinara si ceva nisip la rinichi, dar in timpul tratamentului si 8 zile dupa n.am avut absolut niciun contact sexual..ast rasp..multumesc..
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3contraceptivele si nodulii la sani la 40 de ani
- 0Dorinta sexuala dupa 40 ani
- 2contraceptia dupa 40 ani
- 0contraceptiv la 43 ani
- 2Ce metoda contraceptiva este mai buna dupa varsta de 35 de ani?
- 0Ajutor! Arefam 200 sau sterilet hormonal?
Mai multe informații despre: Contraceptia dupa 40 de ani
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: