pahipleurita - tratament
As dori sa stiu ce tratament exista pentru pahipleurita. va multumesc
7 comentarii
Buna seara,
of-of..
1. cine ar da un tratament pt.o boala pe internet?!?
2. medicul care, a pus diagnosticul, NU va dat si un tratament???
3. il stiti si mai doriti..o parere?
Sper sa intre pe forum- un medic si sa-ti raspunda.
O seara buna.
of-of..
1. cine ar da un tratament pt.o boala pe internet?!?
2. medicul care, a pus diagnosticul, NU va dat si un tratament???
3. il stiti si mai doriti..o parere?
Sper sa intre pe forum- un medic si sa-ti raspunda.
O seara buna.
stimata doamna
pahipleurita nu este o boala
este doar o ingrosare a pleurei (pielita care inveleste plamanul si coastele) din cauza unor diverse boli anterioare - infectii, pleurezii
deci - nu necesita tratament
pahipleurita nu este o boala
este doar o ingrosare a pleurei (pielita care inveleste plamanul si coastele) din cauza unor diverse boli anterioare - infectii, pleurezii
deci - nu necesita tratament
Va multumesc d-le doctor, dar ce fac cu junghiurile care nu-mi dau pace, junghiuri situate in dreptul inimii, iar in inspir sunt prezente si in spate, la baza plamanului stang. am ajuns la urgenta, iar acolo mi s-a facut un EKg, care a iesit normal, dupa care am facut si radioscopie, unde mi s-a confirmat diagnosticul de pahipleurita, diag. pe care il am de cativa ani. Domnul doctor de la urgenta, mi-a recomandat sa merg la chirurgie toracica pentru a scapa de aderentele dintre pleure. Ce ma sfatuiti? Va multumesc din suflet.
stimata doamna
pahipleurita nu este un diagnostic pentru ca nu este o boala
daca ekg este normal - cel mai probabil aveti o nevralgie intercostala care se trateaza cu medicamente antiinflamatoare si pentru durere
o radioscopie nu este suficienta ca sa gaseasca o posibila cauza a durerii
dar la urgenta ati fost tratata superficial, datorita faptului ca nu erati o urgenta
trebuie sa va adresati unui servicu de pneumologie pentru a vedea daca este ceva in neregula si in nici un caz de chirurgie toracica
pahipleurita si aderentele nu se opereaza
pahipleurita nu este un diagnostic pentru ca nu este o boala
daca ekg este normal - cel mai probabil aveti o nevralgie intercostala care se trateaza cu medicamente antiinflamatoare si pentru durere
o radioscopie nu este suficienta ca sa gaseasca o posibila cauza a durerii
dar la urgenta ati fost tratata superficial, datorita faptului ca nu erati o urgenta
trebuie sa va adresati unui servicu de pneumologie pentru a vedea daca este ceva in neregula si in nici un caz de chirurgie toracica
pahipleurita si aderentele nu se opereaza
Buna seara,
MULTUMESC D-LE.DR.
asa mai aflam si noi ca, NU este o boala si NU are tratament.
Doamne ajuta!
Va doresc sanatate si o seara buna.
MULTUMESC D-LE.DR.
asa mai aflam si noi ca, NU este o boala si NU are tratament.
Doamne ajuta!
Va doresc sanatate si o seara buna.
Va multumesc domnule Doctor, m-ati lamurit cu aceste detalii, incepusem sa ma alarmez. Dumnezeu sa va dea sanatate si noroc in tot ceea ce faceti.
As dori tare mult sa ma ajute un medic, care sa-mi spuna ce inseamna la un barbat de 34 ani scaun cu sange, primul de consistenta normala in urma cu 2 luni, iar al 2-lea fiind scaun diareic si l-a avut chiar azi. Mentionez ca, de 2 zile are diaree, pentru care ia furazolidon. Are si hemoroizi.
Va multumesc
Va multumesc
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: