ovare micropolichistice in urma unei ecografii transvaginale
BUNA ZIUA, AM FOST DIAGNOSTICATA IN 2013 CU OVARE MICROPOLICHISTICE, IN URMA EC TRANSVAGINALE, SI AS DORI SA STIU DACA AM MOTIVE DE INGRIJORARE.
OVAR DREPT:DIMENSIUNI 48, 8/22, 1MM, ECOSTRUCTURA MICROPOLICHISTICA
OVAR STANG:34, 5/27, 1MM, ECOSTRUCTURA MICROPOLICHISTICA.
UTER:pozitie AVF(ce inseamna asta?), dimens. 61, 6/33, 7/40mm, ecostr.:omogena, cavitate uterine libera.
Tin sa mentionez ca de aprox 3 ani mi-a aparut si acnee, mai exact niste cosuri pe sub piele care nu vor sa treaca(pe care nu am avut-o nici la puberttate)am 23 ani.Si sora mea a fost diagnosticata cu SOMPC, insa, daca ar fi genetic, de ce mi s-au descoperit abia acum?
V-as ruga din suflet sa-mi raspundeti daca exista vreun tratament pt SOMPC, deoarece nu am gasit raspuns la clinicile la care am fost pana acum, in afara de anticonceptionale, pe care refuz sa le iau din cauza ca sunt fumatoare.
Va multumesc anticipat!
OVAR DREPT:DIMENSIUNI 48, 8/22, 1MM, ECOSTRUCTURA MICROPOLICHISTICA
OVAR STANG:34, 5/27, 1MM, ECOSTRUCTURA MICROPOLICHISTICA.
UTER:pozitie AVF(ce inseamna asta?), dimens. 61, 6/33, 7/40mm, ecostr.:omogena, cavitate uterine libera.
Tin sa mentionez ca de aprox 3 ani mi-a aparut si acnee, mai exact niste cosuri pe sub piele care nu vor sa treaca(pe care nu am avut-o nici la puberttate)am 23 ani.Si sora mea a fost diagnosticata cu SOMPC, insa, daca ar fi genetic, de ce mi s-au descoperit abia acum?
V-as ruga din suflet sa-mi raspundeti daca exista vreun tratament pt SOMPC, deoarece nu am gasit raspuns la clinicile la care am fost pana acum, in afara de anticonceptionale, pe care refuz sa le iau din cauza ca sunt fumatoare.
Va multumesc anticipat!
1 comentarii
Buna ziua,
Este indicat sa urmati un tratament prescris de un medic de specialitate care sa va stie tot istoricul medical.
O zi placuta!
Este indicat sa urmati un tratament prescris de un medic de specialitate care sa va stie tot istoricul medical.
O zi placuta!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4ovar micropolichistic
- 5ovare micropolichistice - tratament homeopat
- 3Care este diferenta dintre Yasmin si Diane 35?
- 11yasmin sau diane?
- 5ovare micropolichistice.. pot sa mai fac copii?
- 12Siofor - tratament pt ovare micropolichistice?
- 6Menstruatie nereglutata, crampe menstruale, voma, diaree, transpiratii, ovare micropolichistice
- 7Ciclu neregulat si uneori doar cateva picaturi
- 2ovare micropolichistice
- 3ovare micropolichistice
- 9Menstruatie neregulata, ovare micropolichistice si acnee
- 1ovar drept micropolichistic
- 1Chisturi ovariene
- 0Chist ovar/ocar micropolichistic/ca125
- 0Ajutati-ma - de 2 ani de zile incerc sa raman insarcinata si nu pot
- 0Menstruatie neagra
- 1ProFecund INO imi poate regla menstruatia pe termen lung?
- 1Pete albe/piele decolorata pe membrele inferioare in ortostatism
Mai multe informații despre: ovarele micropolichistice