Ovar stang inflamat si jena urinara

22-08-2013
laura_2008
Nu este medic/terapeut
laura_2008
Salutare dragilor

De doua saptamani, mi se intampla ceva f ciudat..m am trezit intr o dimineata cu ovarul stang inflamat si o jena la vezica urinara, am luat cele necesare antiinflamtoare, uricol..nu a dat rezultat..aveam si o senzatie de iritatie vulvara..urinam des si urina era tubure..am luat augmentin 5 zile si ovule poliginax..s-a mai mai ameliorat situatia dar nu de tot..ramasesem cu aceasi jena si aceasi senzatie de iritatie..dupa 7 zile am facut urocultura, a iesit negativ..ideea este ca acum urinez des, am senzatia ca se umple vezica imediat si o senzatie de mancarime, nici nu stiu, cred ca in vagin, si simt vezica inflamta, dar ciudatenia este ca e o mancarime placuta si apoi se propaga in tot corpul, a si mai simteam si pe uretra disconfortul, cateodata dispare acolo si apoi, apare aceasta mancarime ciudata..ce poate fi?ca deja m-am panicat si mi e frica cu vezica asta..o sa ma duc sa fac si la secretie analize
3 comentarii
0
22-08-2013, ora 11:51
Andra Constantin
Nu este medic/terapeut
Andra Constantin
ar fi fost bine sa faci un drum pana la ginecolog. am avut si am probleme cu chisturi ovariene. eram umflata ca si cand as fi balonata, urinam des. iar usturimea si mancarimile posibil sa le ai de la o candidoza vaginala. de asta scapi f greu. dar poate esti mai norocoasa. si eu am facut tratamente cu polygynax si recidiva mereu.
0
22-08-2013, ora 17:22
bia1
Nu este medic/terapeut
bia1
degeaba te tratezi tu singura ca mai Rau faci...mergi la medic-- iti va indica analizele si tratamentul de rigoare.sanatate.
0
22-08-2013, ora 21:52
laura_2008
Nu este medic/terapeut
laura_2008
Multumesc pt rasp..am fost azi la medic..si mi s a si recoltat pt ureaplasma, mycoplasma, culturi din col si secretie vaginala...chisturi nu am..mi a dat pana ies analizele, ovule macmiror, unguent macmiror si urinal akut. pe mine ma deranjeaza mai mult vezica decat partea genitala pt ca stiu ca mai greu este sa scapi cu partea urinara si e diconfortul mai mare..mai ales dupa e am citit de cistite cronice, interstaiale..dar sa speram ca va trecce intr un final..
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.