otita

03-01-2006
stefytzu
Nu este medic/terapeut
stefytzu
Pentru ca fetita mea de 1an si 2 luni era mai agitata, plangea din orice, se tragea de ureche. a facut febra(39.6) am dus-o la ORL. diag. Otita medie. Tratament: Augmentin bis 2mil, OtisT sol 3pic x2/zi-2zile, Pivalone 1pufx2/zi-2zile, Nurofen. Pediatra mi-a spus ca la greutatea ei(9kg) 1, 5 ml sunt de ajuns si sa nu-i mai dau nici Nurofen. Acum pe cine sa mai ascult??Insa nu ma spus nimeni:in cat timp se vindeca otita?dupa cate zile am voie sa o scot din casa? sau cand trebuie sa repet investigatia ORL? Ati putea sa ma ajutati dvs.? Cu respect, Stefania Zaharescu
1 comentarii
0
27-01-2006, ora 00:00
romedic
Administrator Forum ROmedic
romedic
Sub tratament antibiotic infectia ar trebui sa se remita in cateva zlie. Eradicarea infectie corespunde disparitie febrei si agitatiei, reluarii alimentatiei normale. Daca simptomele persista mai mult de o saptamana sub tratament antibiotic apare un semn de intrebare asupra eficientei acestuia.
Investigatia ORL ar trebui repetata la persistenta sau reaparitia simptomelor.
Plimbarea in aer liber se poate relua la cateva zile dupa insanatosire cu evitarea expunerii la temperaturi prea scazute sau a unui timp prea indelungat.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul