otetul de mere si uleiul de catina | Forumul Medical ROmedic

otetul de mere si uleiul de catina

05-08-2010
iubita85
Nu este medic/terapeut
iubita85
Buna ziua.am inceput de 3 zile o cura cu ulei de catina si otet de mere...mai precis.dimineata pe stomacul gol beau treptat un pahar de apa plata in care dizolv 2 lingurite de otet de mere iar inainte de pranz mai iau o lingurita de ulei de catina.vreau sa stiu daca este in regula...nu sufar de nici o afectiune.e doar un fel de detoxifiere.Multumesc!
1 comentarii
0
05-08-2010, ora 19:28
Terapeut Holistic Niculae NicuÅŸor (Mr. Nick)
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Holistic Niculae NicuÅŸor (Mr. Nick)
Sărut mâna, stimată d-ră/d-nă Iubita85.

Cura ţinută de către dvs. - cura cu ulei de cătină şi oţet de mere - are câteva contraindicaţii, ca de altfel şi precauţii, dar, ţinând cont că aţi precizat faptul că nu sunteţi suferindă de nicio afecţiune, totul este ok, însă numai cu condiţia ca oţetul de mere să fie natural (celălalt oţet conţine microparticule reziduale).
Cura dvs. poate fi îmbunătăţită astfel: dimineaţa, pe stomacul gol, puteţi bea un pahar cu apă plată, în care să dizolvaţi 2 linguriţe de oţet de mere natural + 2 linguriţe de miere de salcâm sau o linguriţă de miere de manuka (mierea o puteţi folosi doar dacă nu sunteţi alergică!), iar înainte de prânz, cu minim 10 minute, puteţi lua şi linguriţa de ulei de cătină.
Ca şi fapt divers, în fitoterapie, şi nu numai, oţetul de mere cu miere este foarte folosit, pentru că are capacitatea să contribuie activ la vindecarea a peste 100 de afecţiuni, unele dintre acestea chiar destul de grave, ca de altfel şi la fortificarea şi purificarea organismului care nu suferă de vreo afecţiune anume.

Toate cele bune şi multe binecuvântări divine.
În speranţa că v-am putut fi de folos, cu plăcere şi deferenţă,
Mister Nick ;)
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:

Mai multe informații despre: Otetul de mere

Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: