ROmedic Black Friday:  reduceri la serviciile de promovare a cabinetelor, clinicilor și firmelor medicale

ORL

26-04-2016
korgdinacord
Nu este medic/terapeut
korgdinacord
RMN-ul la urechea interna depisteaza fistula perilimfatica?
1 comentarii
0
05-05-2016, ora 23:09
Nagy Francoise
Nu este medic/terapeut
Nagy Francoise
Va rog am nevoie de un sfat macar, de o indrumare ! In urma cu 4 ani am facut otita, nu m-am tratat la timp., Cand erau deja durerile prea mari am ajuns la urgenta mi sa prescris tratament, l am urmat cu sfintenie si de atunci au inceput problemele.. 4 luni a fost ok.. Dupa aceea a inceput "distractia".Nu trece luna fara sa fac otita. Am coji in urechi desi ma curat des si nu folosesc des batul de urechi. Am inceput cam de 2-3 ani sa am probleme cu auzul...Si am junghiuri foarte puternicee... In prezent am 3 saptamani de cand am scapat de orita... M-am tratat cu tratament prescris de medic si de 2 zile au inceput iar durerile si junghiurile...Anul trecut am fost la spitalul Coltea unde mi-am facut un set de analize si mi-au spus ca nu am nimic... Dar nu inteleg de unde provin durerile si scadea auzului... Va rog din suflet am nevoie disperata de ajutor, de o indrumaree !!! Am 25 de ani si aud mai prost decat bunica mea... !
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:

Mai multe informații despre: RMN ureche