oreion?sau altceva?
buna ziua... acu cateva zile mi sa umflat gatul(partea dreapta) in zona urechii(mai exact sub ureche) si in zona glandelor salivare...insa nu simt nici o durere...nici la atingere..nici cand mestec sau inghit ceva.absolut nimic...doar febra din cand in cand...foarte usoara... as dori sa stiu ce sanse sunt sa fie oreion...sau altceva... pana acum...nimeni din cei cu care am intrat in contact si au avut oreion...nu au prezentat nici un simptom asemanator... ma mai doare gatul(ma refer la muschi cred...)de fapt si practic ma jeneaza un pic cam orice pozitie in care as sta intins... umflatura nu este foarte vizibila...adica daca mergand pe strada nimeni nu sa uitat ciudat la mine(stiu ca ar fi trebuit sa stau in casa...dar chiar nu am putut..)...ah...si tot putin mai jos in zona gatului destul de departe de zona inflamata la atingere simt o umflatura mica de tot un pic dura... fixata parca pe ceva deacolo(:P)... sper sa nu va fi pus in dificultate cu atata scrisu...dar asta e fix tot ce "am"...
1 comentarii
par adenopatii, adica inflamatia ganglionilor cervicali care merge cu febrapoate fi un raspuns normal imunolgic la o infectie dar poate fi si ceva mai grav.de aceea este necesar sa mergeti la medic
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 3Sangerari nazale de vreo 2 zile cand suflu nasul
- 1Limba alba uscata
- 1Pata Rosie pe cerul gurii
- 0Sept perforat
- 1Surzire neurosenzoriala brusca
- 1Ajutor! Adenopatii multiple!
- 2Tinitus după o răceală de 4 zile
- 1Hiperpneumatizarea celulelor mastoidiene
- 4Posibilă rinită atrofică sau inceput de perforatie sept nazal?
- 3Ameteli si presiune in urechi.