Operație ocluzie intestinala
Buna ziua.Pe data de 10 iunie am fost operată de urgenta cu diagnosticul de ocluzie intestinala După 2zile de la scoaterea firelor, la mijlocul operației, sub buric, mi s-adeschis putin si, a inceput sa curgă ceva.Am fost la medic si, timp de 2saptamani, mi-au pus înăuntru mesa pe care o schimbau si ma curățat din 2 in 2 zile iar la final au cusut zona respectiva. (2 fire)Eu am rămas cu niste înțepături, usturimi in partea stângă a operației, in zona care am avut mesa, Când tusesc sau stranut usturimea este foarte puternica. Port burtiere in permanența dar când sunt fara, simpt ca usturimea interioară este mai puternica.Ce ma sfătuiți sa fac? Este normal ?
6 comentarii
Buna ziua.
Plaga postoperatorie e inflamata ?
Ce greutate / inaltime aveti ?
Plaga postoperatorie e inflamata ?
Ce greutate / inaltime aveti ?
Parca foarte putin, si putin mai roz în partea aceea.Am 50 kg si 174 inaltime
Buna seara.
Tinand cont de ceea ce mi-ati spus, va recomand sa luati un tratament antiiinflamator ( ketonal, ketoprofen, diclofenac...) pentru 5-7 zile, cu reevaluare ulterioara.
Tinand cont de ceea ce mi-ati spus, va recomand sa luati un tratament antiiinflamator ( ketonal, ketoprofen, diclofenac...) pentru 5-7 zile, cu reevaluare ulterioara.
Am si un ulcer gastric mai vechi si reflux gastroesofagian si nu stiu ce antiinflamator sa iau pentru a nu afecta stomacul.
Buna ziua.
In cazul acesta, utilizati un gel diclofenac aplicat local.
In cazul acesta, utilizati un gel diclofenac aplicat local.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4ocluzie intestinala
- 31Ocluzie intestinala
- 5ocluzie intestinala
- 0Ocluzie Intestinala Regim Alimentar!
- 6Ref. neoplasm pancreatic cu invazie de trunchi celiac- in atentia Dlui Dr. Raul Duke
- 6ocluzie intestinala si cancerul gradul IV fara metastaze
- 0Ocluzie intestinala cauzata de o tumoare
- 1Regim... dupa operatia de ocluzie intestinala
- 1ocluzie intestinala cauzata de aderente
- 0Ocluzie intestinala? Ajutor!
- 0Ocluzie Intestinala Meteorism abdominal ? - radiografie -
- 2Ocluzie Intestinala Meteorism abdominal ? - radiografie -
- 1Durere operatie dupa ecografie
- 2Punct fără iesire - am avut trei intervenții chirurgicale de ocluzie intestinală
Mai multe informații despre: Ocluzia intestinala
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: