Operație ocluzie intestinala

30-08-2017
Csiki2
Nu este medic/terapeut
Csiki2
Buna ziua.Pe data de 10 iunie am fost operată de urgenta cu diagnosticul de ocluzie intestinala După 2zile de la scoaterea firelor, la mijlocul operației, sub buric, mi s-adeschis putin si, a inceput sa curgă ceva.Am fost la medic si, timp de 2saptamani, mi-au pus înăuntru mesa pe care o schimbau si ma curățat din 2 in 2 zile iar la final au cusut zona respectiva. (2 fire)Eu am rămas cu niste înțepături, usturimi in partea stângă a operației, in zona care am avut mesa, Când tusesc sau stranut usturimea este foarte puternica. Port burtiere in permanența dar când sunt fara, simpt ca usturimea interioară este mai puternica.Ce ma sfătuiți sa fac? Este normal ?
6 comentarii
1
30-08-2017, ora 09:15
Dr. Adrian Platon
Chirurgie generala, Bucuresti
Dr. Adrian Platon
Buna ziua.
Plaga postoperatorie e inflamata ?
Ce greutate / inaltime aveti ?
0
30-08-2017, ora 14:57
Csiki2
Nu este medic/terapeut
Csiki2
Parca foarte putin, si putin mai roz în partea aceea.Am 50 kg si 174 inaltime
1
30-08-2017, ora 22:09
Dr. Adrian Platon
Dr. Adrian Platon
Buna seara.
Tinand cont de ceea ce mi-ati spus, va recomand sa luati un tratament antiiinflamator ( ketonal, ketoprofen, diclofenac...) pentru 5-7 zile, cu reevaluare ulterioara.
0
31-08-2017, ora 07:57
Csiki2
Nu este medic/terapeut
Csiki2
Am si un ulcer gastric mai vechi si reflux gastroesofagian si nu stiu ce antiinflamator sa iau pentru a nu afecta stomacul.
1
31-08-2017, ora 10:31
Dr. Adrian Platon
Dr. Adrian Platon
Buna ziua.
In cazul acesta, utilizati un gel diclofenac aplicat local.
0
31-08-2017, ora 11:34
Csiki2
Nu este medic/terapeut
Csiki2
Va multumesc mult !
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Senzație de greutate și durere în picioare? Din anul 1997 suntem în România și tratăm varice fără operație și fără internare. La Varicoline, beneficiați de servicii medicale la cele mai înalte standarde, efectuate de profesioniști cu o rată de succes între 93-97%! Detalii aici
23-06-2022, ora 19:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
CHirurgi și Clinici de chirurgie
Medici-Chirurgi.ro - caută un chirurg sau recomandă unul
Ați trecut printr-o operație? Ajutați alți pacienți oferind o recomandare chirurgului care v-a operat.
Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: