operatie estetica la spital
buna ziua,
doresc sa-mi fac o operatie estetica la spital.am vorbit cu doctorul meu si mi-a spus ca se poate in sistemul de interventii la cerere.voi plati o suma de bani direct la casierie.ma intrebam cam cat ar fi bine sa-i mai dau in plus medicului care ma opereaza si asistentei?operatia mea costa in jur de 500 de euro.
doresc sa-mi fac o operatie estetica la spital.am vorbit cu doctorul meu si mi-a spus ca se poate in sistemul de interventii la cerere.voi plati o suma de bani direct la casierie.ma intrebam cam cat ar fi bine sa-i mai dau in plus medicului care ma opereaza si asistentei?operatia mea costa in jur de 500 de euro.
2 comentarii
adica mita? cat sa-i bagi in buzunar sau cum? iti da chitanta si pentru banii astia sau...? imi doresc sa apuc ziua cand nu mai trebuie sa dam mita in spitalele din Ro..
el nu mi-a cerut nimic in plus dar eu asa am auzit ca se practica la spital.intreb pentru ca nu am nici un fel de experienta cu spitalele.mereu mi-am facut totul la privat, dar in cazul asta daca ma duc la clinica privata ma costa dublu.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 96564Implant silicon sani
- 3Augmentare sani - solicitare sfat
- 36chirurg bun timisoara pt. san
- 9Depresie dupa operatie estetica
Mai multe informații despre: Chirurgia estetica
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: