operatie de polipi... recidivarea lor (in proportie de 70%)
BUNA ZIUA
baietelul meu are 7ani si 5 luni a fost operat in 2010 de polipi si au recidivat in proportie de70%-va rog sa-mi spuneti daca avem vreo sansa sa-i reducem cu COLARGOL1% si sa-mi spuneti daca da cite zile pe luna si cite luni trebuie administrat-prospectul spune ca max 5 zile pe luna-dar dvs sunteti cel mai in masura sa ma sfatuiti sa fac ce este corect si daca mai sunt si alte tratamente ptr a nu mai fii reoperat- multumesc anticipat.
baietelul meu are 7ani si 5 luni a fost operat in 2010 de polipi si au recidivat in proportie de70%-va rog sa-mi spuneti daca avem vreo sansa sa-i reducem cu COLARGOL1% si sa-mi spuneti daca da cite zile pe luna si cite luni trebuie administrat-prospectul spune ca max 5 zile pe luna-dar dvs sunteti cel mai in masura sa ma sfatuiti sa fac ce este corect si daca mai sunt si alte tratamente ptr a nu mai fii reoperat- multumesc anticipat.
4 comentarii
pe forum am scris de multe ori
1. conteaza regimul alimentar
se exclud compket citricele, sucurile, dulciurile cu coloranti si euri, mezelurile cu euri si condimente
2. se fac inhalatii, aerosoli, aromoterapie, salinoterapie
3 colargolul 2 pic la 8 ore 10 zile.. 3 luni
1. conteaza regimul alimentar
se exclud compket citricele, sucurile, dulciurile cu coloranti si euri, mezelurile cu euri si condimente
2. se fac inhalatii, aerosoli, aromoterapie, salinoterapie
3 colargolul 2 pic la 8 ore 10 zile.. 3 luni
Va multumesc din suflet ptr raspuns si va rog sa-mi explicati la punctul2 de la raspunsul dvs salinoterapie constind in aparatul de salin de camera?sau doar de cura de salina la munte si va rog sa-mi spuneti aerosolii cu ce solutie si cite zile pe luna si cite luni, la fel si ptr aromaterapie-va multumesc ptr rabdare si intelegere.
este suficient aparat salin de camera
aerosoli se fac cu 1 fiola acc+ 2pic de ulei volatil de eucalipt+ ceai de musetel cald cate 2 sedinte pe zi 10 zile
aerosoli se fac cu 1 fiola acc+ 2pic de ulei volatil de eucalipt+ ceai de musetel cald cate 2 sedinte pe zi 10 zile
Cu aerosolii putem merge paralel si cu colargolul- aerosolii 10zile pe luna tot 3luni ? se pot face ca o terapie 3luni -10zile pe luna si in cure de cite ori pe an?? MULTUMESC si sa va tina DZEU sanatos ptr tot ce faceti ptr oameni. Exista vreo ordine a etapelor, nas curat+COLARGOL apoi aerosoli sau este aleatoriu.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3Ce poate fi? Va rog mult raspundeti!
- 4operatei de plipoza nazala la adult
- 3operatie de polipi... diagnosticul a fost de epifaringita
- 13Dupa operatia de polipi, curge niste mucisori maro inchis
- 3operatie polipi
- 2polip nazal
- 7Vegetatii nazale adenoide(polipi)... urmeaza sa ma operez
- 1operatie polipi copil 3 ani
- 0Operatie "polipi"
- 0Intrebare operatie polipi
- 10Operatie de polipi