Operatie de menisc grad 3
Ma numesc Raculenco Valentin si am 30 de ani sunt recent operat de menisc grad 3, am 5 zile de la operatie inclusiv azi, am o problema, simt caldura mare la genunchi care este umflat dar e ceva normal.ma pune pe ganduri acea caldura, pun dispo gel rece si in 1 ora e cald, si tot nu dispare acea caldura
5 comentarii
Buna ziua.
Acea caldura locala semnifica un grad de inflamatie. Daca nu se remite cu antiinflamatoare local, consultati medicul ortoped operator.
Acea caldura locala semnifica un grad de inflamatie. Daca nu se remite cu antiinflamatoare local, consultati medicul ortoped operator.
Am inteles, dar acea caldura locala nu e persistenta, ieri am avut si apoi a disparut, deci apare si dispare e ceva normal banuiesc, ca sunt doar 5 zile de la operatie
Nu e specialitatea mea, e adevarat ca e precoce postoperator, dar daca simptomele persista in timp, trebuie sa faceti ce v-am scris mai inainte.
Aveti cumva idee de ce se umfla genunchiul, am o luna si 24 de zile de la operatie, muncesc cate 8 ore in picioare de pe data de 11 martie
Buna ziua. Consultati medicul ortoped.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 0Genunchi umflat dupa operatia de lia
- 0Genunchiul se umfla dupa operatia de lia
- 1Ajutati-ma cu un raspuns daca trebuie operatie
- 1Ajutați-mă - imi joaca tare genunchiul si se aude o trosnitură si ma doare îngrozitor
- 1Artroscopie cu 4 suturi de menisc
- 1Menisc - trebuie sa existe o periada între infiltratii si operatie?
- 4RMN genunchi, osteonecroză ! Vă rog respectuos un răspuns!
Mai multe informații despre: operatie genunchi
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: