operatie de mamelon, adolecenta
fata mea are 17 ani si va ii va fi operata saptamana viitoare la memelon(in prima faza- pentru ca are si noduli si nu se cunoaste originea lor). Avand in vedere ca este in crestere sanul se va dezvolta in continuare( acum are sanii foarte mici) ?
Medicii nu prea comunica si nu-ti explica ce se intampla. De fapt nici diagnosticul nu a fost stabilit. Am facut biopsie la mamelon si a rezultat o infectie puternica care nu a cedat la antibiotic
multumesc
Medicii nu prea comunica si nu-ti explica ce se intampla. De fapt nici diagnosticul nu a fost stabilit. Am facut biopsie la mamelon si a rezultat o infectie puternica care nu a cedat la antibiotic
multumesc
3 comentarii
BUNA ZIUA! CONSIDER CA FATA DVS AR TREBUI SA FACA O ECOGRAFIE MAMARA SI O MAMOGRAFIE, VA RECOMAND MEDICII DE LA RADIOLOGIE COLTEA.SANATATE
multumesc.
am facut 5-6 ecografii si un RMN cu substanta de contrast la dl Lesaru care a recomandat operatie cu marcaj tumorar.Natura nodulilor care au aparut la eco si RMN nu ne-a fost clar comunicat-benign sau malign
am facut 5-6 ecografii si un RMN cu substanta de contrast la dl Lesaru care a recomandat operatie cu marcaj tumorar.Natura nodulilor care au aparut la eco si RMN nu ne-a fost clar comunicat-benign sau malign
Va rog sa-mi recomandati un chirurg bun din tara sau din afara pentru rezectie ( eliminare) mamelon( sfarc)
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 12dureri de sani
- 12Cum sa-ti maresti sanii fara medicamente si fara chirurgie?
- 10tensiune in sani
- 7durere persistenta la sani
- 9am vreo sansa sa-mi mai creasca sanii?
- 13Sani mici
- 4Sani umflati la copil de 1 an si 8 luni
- 27implant silicon sani
- 10formatiune dureroasa la nivelul sanului, ecografie mamara
- 3Sensibilitate a sanilor
- 4Afectiuni ale sanilor de patru ani
- 3m-am lovit la sanul stang si ma doare, iar cand il ating simt ceva tare
- 25problema la un san, un fel de biluta
- 48cancer de san?
- 14Tumora maligna la san
- 8operatie nereusita, implant sani garantie
- 63Micsorare de sani