operatie de mamelon, adolecenta
fata mea are 17 ani si va ii va fi operata saptamana viitoare la memelon(in prima faza- pentru ca are si noduli si nu se cunoaste originea lor). Avand in vedere ca este in crestere sanul se va dezvolta in continuare( acum are sanii foarte mici) ?
Medicii nu prea comunica si nu-ti explica ce se intampla. De fapt nici diagnosticul nu a fost stabilit. Am facut biopsie la mamelon si a rezultat o infectie puternica care nu a cedat la antibiotic
multumesc
Medicii nu prea comunica si nu-ti explica ce se intampla. De fapt nici diagnosticul nu a fost stabilit. Am facut biopsie la mamelon si a rezultat o infectie puternica care nu a cedat la antibiotic
multumesc
3 comentarii
BUNA ZIUA! CONSIDER CA FATA DVS AR TREBUI SA FACA O ECOGRAFIE MAMARA SI O MAMOGRAFIE, VA RECOMAND MEDICII DE LA RADIOLOGIE COLTEA.SANATATE
multumesc.
am facut 5-6 ecografii si un RMN cu substanta de contrast la dl Lesaru care a recomandat operatie cu marcaj tumorar.Natura nodulilor care au aparut la eco si RMN nu ne-a fost clar comunicat-benign sau malign
am facut 5-6 ecografii si un RMN cu substanta de contrast la dl Lesaru care a recomandat operatie cu marcaj tumorar.Natura nodulilor care au aparut la eco si RMN nu ne-a fost clar comunicat-benign sau malign
Va rog sa-mi recomandati un chirurg bun din tara sau din afara pentru rezectie ( eliminare) mamelon( sfarc)
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 20Cancer san stadiul II
- 3Am un san mai mare si unul mai mic
- 15sanii mici cum ii pot marii?
- 7Gustul sfarcurilor
- 13Sani mici
- 9ajutor! rani la sani de la alaptare
- 10dureri de sani - lateral
- 6am 18 ani si am mastita la sanul stang dar mie imi este frica sa nu am cancer
- 1implant mamar - recomandari
- 4sinii prea mari
- 4Sfarcuri dureroase
- 9nodul la san
- 1cancer la san
- 1arsuri ale sanului
- 0sini prea mari
- 5Mancarime mamelon
- 2de aproximativ 3 ani sanii mei au crescut foarte mult. Intre timp s-au lasat
- 3pete rosii pe sani
- 0Mancarime mamelon
Mai multe informații despre: Sanii