operatie de apendicita necicatrizata

am fost operata pe 06 aprilie 2009 de apendicita acuta gangrenoasa. mi-am revenit repede, fara probleme dupa anestezie, nu am avut si nici nu am dureri in regiunea operatiei insa operatia nu se cicatrizeaza!!!!! a supurat un timp, apoi a prins o crusta ca apoi sa supureze iarasi, ba chiar pe locul unde au fost cele doua copci au ramas niste gauri!!!!! si dimineata dintr-o astfel de gaura am scos cu penseta un.nod de la ata chirurgicala!!!!!!!!!!!!!!!!
lasand la o parte partea estetica, ma ingrijoreaza ca au trecut aproape 3 saptamani si nu s-a cicatrizat!!!!
am fost la spital, pe medic nu l-am gasit si o asistenta a spus ca. imi va trece.
ce ma sfatuiti??? trebuie sa spal cictaricea cu ceva anume, sa o ung cu o crema?
mentionez ca la internarea in spital glicemia a fost 0.6, deci ar trebui sa nu fie aceasta problema.
astept un sfat, o parere! va multumesc!
lasand la o parte partea estetica, ma ingrijoreaza ca au trecut aproape 3 saptamani si nu s-a cicatrizat!!!!
am fost la spital, pe medic nu l-am gasit si o asistenta a spus ca. imi va trece.
ce ma sfatuiti??? trebuie sa spal cictaricea cu ceva anume, sa o ung cu o crema?
mentionez ca la internarea in spital glicemia a fost 0.6, deci ar trebui sa nu fie aceasta problema.
astept un sfat, o parere! va multumesc!
2 comentarii

Trebuie neaparat sa te intorci la chirurgul care te-a operat.Mergi dimineata, la ora 7 sa fii la spital, ca sa prinzi medicii cand vin, sa te vada si sa stie ca esti acolo ; te va consulta inainte de a intra in operatie.Cred ca ai facut o intoleranta la firele de sutura.Nu mai pune tu mana acolo si nu mai trage de fire.Glicemia este foarte mica, mananca putin mai bine, mai fa-ti ceva dulce din cand in cand caci poti avea probleme de la glicemia scazuta.Numai bine!

Si eu am aceasi problema, numai ca eu am fost operata in octombrie de apendicita si m-a taiat doctorul vertical si taietura e f mare si dupa aproape 8 luni e inca visinie si f lata, arata oribil, ma sperii cand ma uit in oglinda. AM fost in martie la un dr sa intreb ce se intampla si mi-a spus ca asa se vindeca corpul meu. E posibil asa ceva? am vazut operatii mult mai grele si taietura e deja vindecata, a mea arata de parca m-am operat acum o saptamana. Va rog frumos sa imi dati un sfat. va multumesc anticipat!

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 1Ameteli dupa ce mananc in urma unei colecistectomii
- 1Recuperare după operația de hernie ombilicala
- 1Cezariana - probleme dupa 12 saptamani
- 1Reacții alergice
- 1Operație ruptură de femur
- 1După operația de hemoroizi
- 1Ligaturarea hemoroizilor interni
- 3Singerare in a zecea zi după operație clasică hernie inghinala
- 2Dupa erad
- 1Boala pilonidala