Operatie cancer testicular - sterilitate?
Daca sotul a avut cancer testicular, a fost operat imediat ce boala a fost descoperita, mai poate avea copii? Mentionez ca in urma operatiei a urmat un tratament chimioterapeutic pe o perioada de trei luni. de asemenea, analizele medicale au arata ca nu ar mai avea nici o problema. si totusi nu raman insarcinata! de ce?
2 comentarii
Daca sotului dv. i s-au extirpat ambii testiculi, atunci nu mai are cine sa produca spermatozoizi, si deci nu va putea avea copii; daca insa i-a fost inlaturat un singur testicul, atunci este posibila producerea de spermatozoizi. De asemenea anumite medicamente chimioterapice au ca efect secundar infertilitatea.
Cred ca ar fi bine ca sotul dv. sa apeleze la un sexolog/endocrinolog pentru a face o analiza a spermei; astfel veti sti exact in ce situatie va aflati.
Cred ca ar fi bine ca sotul dv. sa apeleze la un sexolog/endocrinolog pentru a face o analiza a spermei; astfel veti sti exact in ce situatie va aflati.
SOTUL MEU A FACUT TOATE ANALIZELE PRIVIND INFERTILITATEA LA CLINICA DE UROLOGIE DIN TG. MURES SI CRED CA ACOLO SUNT DOCTORI DEOSEBITI, V-AS SFATUI SA INCERCATI SI VOI.SUCCES!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2cancer testicular
- 3sterilitate secundara?
- 2sterilitate secundara
- 2tratament pentru sterilitate masculina
- 2cancer testicular
- 6testicolul drept foarte umflat
- 2sterilitate masculina
- 1cancer testicular
- 5dignosticat in urma cu 6 ani cu cancer testicular
- 1Gâlma scrot
- 0Testul de sarcina îți arată că ai cancer la testicule dacă iese pozitiv?
Mai multe informații despre: Sterilizarea masculina cancerul testicular
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: