Operatia - unica solutie la menopauza?
Va rog, un sfat pentru problema mea! Mi s a recomandat anexectomie bilaterala laparoscopica, in urma unor ecografii făcute de curând la un spital privat;Sonoelsstogrsfie a arătat o formațiune de 6, 5/5, 6 la sânul drept cu un scor birads 2;d na Dr a ignorat o, nu știu de ce, pt că e mai ușor crescuta fata de ce arătase cu 2 luni in urma un alt sonoelastogrsf:10, 5/12, 5;Sau poate nu, ?La primul eco, scorul era 3, in plus, o adenopatie axială de 19mm, acum nu prea mai era:am întrebat de ea și mi s a spus că e o prelungire a celei de la sân.La eco genital, un chist de36/33, fusese 42/33,.Alta părere?
2 comentarii
Am nevoie de ajutor! Sunt Intr un moment greu al vieții mele, că sa parafrazez un poet mare-Mircea Cartarescu(Levantul) Mai adaug că am făcut și markerii tumorali, sunt in limite azi i am repetat înainte de operație.Astept rezultatul pt secreție vaginală și Papanicolau Apoi va trebui sa iau o hotărâre.
Pentru d nul Dr raulduke:Va rog un sfat, că dvs ne orientați către oncolog înainte de operație!Ce analize sa mai fac, cat de repede sa fac operația?Îmi puteți recomanda un Dr, că citesc numai minunății.La ce riscuri mă expun daca incerc un tratament naturist și mai aștept ?vă mulțumesc
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 15cancer san
- 3o durere om partea stanga in dreptul plamanului
- 11cancer mamar acum 14 ani urmat acum de metastaze osoase
- 6Interpretare examen histopatologic
- 4Noduli la san
- 5nodul la san, menopauza...
- 7chist mamar
- 5Nodul descoperit la mamografie
- 4mastoza chistica bilaterala
- 9cancer la san cu metastaze osoase si hepatice
- 1Sonoelastografia - depistarea cancerului la san - sonoelastograful
- 2Cancer sân?
- 11cancer mamar
- 6cancer la san... care este stadiul bolii?
- 1Cancer la san de tip lobular
- 0Granulomatoza
- 0Noduli la san - parere !!
- 2Nodul/gâlmă sub sfârc la fetiță de 9 ani
- 1Osteoporoza, cancer de san, ZOMETA (biofosfanat)
Mai multe informații despre: Cancerul mamar Noduli mamari
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: