operatia de hernie - informatii
Sunt din Piatra Neamt si as dori sa aflu informatii despre operatia de hernie...cat costa.
5 comentarii
pe prietenul meu l-a costat 3 mil.2mil.la doctor si 1mil.la anestezist.dar cica e bine sa o faci primavara cand musteste seva in pomi, atuncea sa prinde bine.asa am auzit si noi.el o avea de 10 ani, nu mai putea amana.
nu conteaza costul, operatia nu este grea recuperarea este pe termen lung
BUNA! SUNT NOUA PE ACEST SAIT SI NUSTIU UNDE SA MA ADRESEZ CU O PROB. CARE O ARE BAETELUL MEU ARE 5 ANI FARA O LUNA. AM FOST LA MEDICU DE FAM. SI MI-A ZIS CA ARE HERNIE-INGHINALA... SI NU STIU CUI SA MA MAI ADRESEZ, AM VAZUT ACEST SAIT CU GANDU CA POT SA FIU AJUTATA ?! SI CAT ESTE DE GRAVA. ARE UN FEL DE GALMA CAT CINCI BANI SI CAND SE RETRAGE CAND ISI REVINE, ROG RASPUNS -URGENT DIN PARTEA UNU-I MEDIC SAU CINE A MAI TRECUT PRIN ASA CEVA VA ROG F F FRUMOS MULTUMESC ANTICIPAT.
medicul de familie trebuie sa-ti dea trimitere la chirurgie.. pentru operatie se va reface, este copil multa sanatate
Multumesc! mi-a dat trimitere la alt dr. de specialitate dar vineri acum am progamare.dar, am vazut acest sait cu dr. si m-am gandit sa aud si alte pareri ce-i care au aceasta prob. ma gandeam ca-i un dr. multumesc oricum.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2Tratare inceput de hernie?
- 6Hernia sau apendicita?
- 5oare e hernie?
- 28reumatism articular acut si hernie intraspongioasa
- 4Operatie hernie epigastrica + alte 4 interventii
- 3Hernie de disc
- 0Sarcina si hernia
- 0hernia cervicala
- 5hernie discala
- 4coxartroza incipienta bilaterala, scolioza dextroconvexa, hernie intraspongioasa
- 1hernii intraspongioase
- 3hernie de disc la L5-L4si L5-S1, pareza pe nerv stang
- 1probleme pe coloana
- 2hernie de disc recidivata de 2 ori
- 1hernie intraspongioasa
- 2hernie de disc L5 S1
- 2hernie femurala
- 0hernie discala intrasponginoasa
- 5Alergare cu hernia neoperata
Mai multe informații despre: hernia
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: