Oligospermie
Buna ziua! In urma unor analize si controale pe care le-am facut atat eu cat si sotul meu, am descoperit faptul ca eu am uter retrovers, iar sotul meu sufera de oligospermie...Intrebarea mea este: ce s-ar putea face in acest caz? Am inteles ca uterul retrovers nu ar fi asa o mare problema, insa sotul meu nu stiu ce ar putea face in cazul diagnosticului care i-a fost pus, din lipsa de timp nu a reusit sa ajunga inca la un urolog si cer deocamdata un sfat aici. Am tot auzit de Profecund si Profecund B, as vrea sa stiu daca sunt bune de ceva, ajuta in cazul prezentat, le-a folosit cineva si au avut un rezultat favorabil? Multumesc!
2 comentarii
Buna ziua,
Inainte de a incepe orice tratament este important sa vedeti daca exista o cauza a acestei oligospermii si daca se poate remedia.
Apoi dupa aceea se merge la medici specializati in fertilitate si se cauta solutii potrivite. Daca nici aceste solutii nu duc la o sarcina obtinuta normal se merge mai departe.
Daca organismul dumneavoastra este in regula si produce ovule ele se pot fertiliza cu spermatozoizi viabili recoltati de la sot prin proceduri specifice de fertilizare.
Cu alte cuvinte exista posibilitati de a avea o sarcina. Trebuie insa sa parcurgeti etapele corecte.
Inainte de a incepe orice tratament este important sa vedeti daca exista o cauza a acestei oligospermii si daca se poate remedia.
Apoi dupa aceea se merge la medici specializati in fertilitate si se cauta solutii potrivite. Daca nici aceste solutii nu duc la o sarcina obtinuta normal se merge mai departe.
Daca organismul dumneavoastra este in regula si produce ovule ele se pot fertiliza cu spermatozoizi viabili recoltati de la sot prin proceduri specifice de fertilizare.
Cu alte cuvinte exista posibilitati de a avea o sarcina. Trebuie insa sa parcurgeti etapele corecte.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 8Putem avea copii daca a fost diagnosticat cu oligozospermie?
- 2oligospermie
- 0de la oligospermie la azoospermie?
- 0Oligospermie severa
- 2Urgent va rog
Mai multe informații despre: Oligospermia
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: