Ochi bolnavi

Buna seara. Am probleme cu ochii de mai multi ani. Din pacate, oriunde am mers mi s-au prescris doar ochelari. Dar, ochii mei lacrimeaza puternic la vint, la rece. Au o secretie aproape permanenta, urit mirositoare. Uneori, simt ca ma maninca ceva in ochi (dar nu pot sa ma scarpin ca pe piele). Nu e lipsa de igiena. Cind acea secretie ajunge pe pielea obrazului, acolo apare o iritatie, ceva ce seamana cu o rana deschisa. Seara, la lumina artificiala, nu mai vad aproape deloc, chiar daca becurile insumeaza 400 w. Nu am urmat nici un fel de tratament, pentru ca nu mi s-a prescris nimic.
Doresc un sfat, o indrumare la un medic oftalmolog (nu optician) oriunde ar fi. Multumesc.
Doresc un sfat, o indrumare la un medic oftalmolog (nu optician) oriunde ar fi. Multumesc.
2 comentarii

Poate nu e de domeniul oftalmologiei problema dumnvoastra.De exemplu orice marire in volum a hipofizei sau un adenom al acesteia apasa pe nervii optici si de aici rezulta tulburari de vedere sau chiar orbire.Poate ar trebui sa consultati un endocrinolog.De mentionat-unul din cinci oameni au adenom hipofizar, dar de obicei acestea sunt mici si nu deranjeaza.

Multumesc @mariabotea. Dar, cea ce imi spuneti dumneavoastra, ar explica tulburarile de vedere, nu si secretia sau o infectie. Voi urma sfatul dumneavoastra pentru problemele de vedere seara. Dar ce fac pentru infectie? Asta ma supara cel mai mult.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 8chalazion repetat
- 14pete in vedere
- 7ce credeti ca poate fi?
- 4mi se face rau in fata monitorului
- 10Vad puncte albe spre transparent
- 4Ochi sensibili?
- 4cat de grava este boala mea de ochi?si care este boala?
- 14ochi umflat
- 4vanataie la ochi - cu ce trece?
- 0refacerea dupa operatia cu laser la ochi
- 9dureri, senzatii de nisip in ochi, arsura, usturime
- 12ochisorii la sugar
- 12tremura imaginea pe ochiul stang dar nu si ochiul.
- 3Pata Neagra la ochiul stang
- 2ochi incetosati
- 5am purtat ochilarii prea apasat pe nas, ochii s-au format ca 2 "rotunduri"
- 2pete negre pe ochi
- 4Durere cap si ochi
Mai multe informații despre: Ochiul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
- Astigmatismul
- Sindromul ochi uscat - Kratoconjunctivita sicca
- Dezlipirea de retina
- Lagoftalmia paralitica
- Conjunctivita bacteriana simpla
- Tumorile pleoapelor
- Strabismul la copii
- Retinopatia diabetica
- Ambliopia (ochiul leneș)
- Exoftalmia
- Cristalinul
- Transplant de cornee
- Conjunctiva
- Pleoapele si reflexul de clipire
- Febra faringoconjunctivala
- Oboseala oculară (astenopia acomodativă)
- Heterocromia (ochii de culori diferite)
- Ochiul (analizatorul vizual)
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: