O pierdere de kg dar nu din cauza anorexiei
Logodicul meu s-a nascut cu niste kg in minus, am aflat ca nu este nicio boala, mai am o prietena care are aceasi "problema". Orice ar manca, orice ar face, au aceleasi kg. Ideea este ca toata grasimea se pune pe dinînauntru si mi-e ca sângele sa nu mai circule corect. I-au fost sugerate vitamine si calciu, dar acestea n-au fost de niciun folos. Pot interveni probleme mai grave daca grasimea de din înauntru se înmulteste? Sau colesterolul creste foarte mult? Nu prea pot explica fiindca nici eu nu inteleg bine, nefiind medic.
1 comentarii
0
05-08-2008, ora 00:00
Terapeut Holistic Niculae Nicuşor (Mr. Nick)
Medicina naturista, complementara, alternativa
Buna!
Cresterea colesterolului determina un risc crescut la aparitia unor boli precum ateroscleroza, o afectiune destul de grava, care are efecte precum ingreunarea circulatiei sanguine, infarct miocardic etc.!!! Consulta un medic internist. Un medic internist extraordinar de bun este d-na doctor Tiganisteanu Constanta (0751.030.553). Incearca sa iei legatura cu dansa si nu vei regreta. Numai Bine
Cresterea colesterolului determina un risc crescut la aparitia unor boli precum ateroscleroza, o afectiune destul de grava, care are efecte precum ingreunarea circulatiei sanguine, infarct miocardic etc.!!! Consulta un medic internist. Un medic internist extraordinar de bun este d-na doctor Tiganisteanu Constanta (0751.030.553). Incearca sa iei legatura cu dansa si nu vei regreta. Numai Bine
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 0Icontinenta fecala ciudata
- 0Bubite mici culoarea pielii de pe scrot pana pe varful penisului.
- 2Afrodisiace testate
- 3Afrodisiace
- 1O vena pe testiculul drept ca o pasta de pix
- 0Poziție greșita a capului
- 1Epilare definitiva barbati
- 0Durere in partea stanga jos a abdomenului
- 0Cu ce altceva pot înlocui Tribulus terrestris?
- 0Pete albe pe penis