o dantura sanatoasa

Nu stiu daca e tocami sectiunea potrivita.dar sper totusi sa primesc un raspuns. Ma numesc Anca shi sunt insarcinata in luna a 7-a, shi locuiesc in Italia. Aici medicul stomatolog prescrie flor pentru ultimele 2 luni de sarcina, shi la fel shi medicul ginecolog/ In Roamania am vazut insa ca parerile sunt impartzite, cei care sunt pt a nu adminstra flor, argumentand ca afecteza activitatea cerbrala a fatului.va rog daca ma putetzi ajuta cu un raspuns.multzumesc, o zi buna
2 comentarii

Buna.Nu stiu cat de mult te ajuta raspunsul meu.Fluorul face ca dintii sa fie cat mai putin cu putinta predispusi la carii.Sunt medic dentist, dar despre afectiunile asupra creierului...nu am auzit nimic...Oricum ar fi bine de aflat daca cei de acolo ti-au zis ca si dupa ce nasti ar fi indicat sa ii dai copilului fluor, daca nu...nu are rost.Fluorizarea...ca la carte se face pana pe la 11-12 ani.Sunt curios sa aflu ce ai decis si ce au zis sis ei.

in primul rand depinde de zona in care esti.daca medicul considera ca nu este suficient fluor in zona respectiva este obligat sa recomande fluor.nu este o problema grava.daca el iti recomanda.e bine sa iei.dr cunoaste mai bine situatia zonei in care lociuesti.sunt multe de discutat pe tema asta.bafta !!!!!!!!!

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 10Sanatatea oro-dentara in Romania, un subiect lipsit de interes dar si inaccesibil gratuit
- 4dinti curati-albi
Mai multe informații despre: Sanatatea dentara