Nu vreau sa moara mama.

07-05-2008
ankka
Nu este medic/terapeut
ankka
De ceva timp, mama mea e foarte bolnava, iar la spital nu se spune decat ca analizele "nu prea" sunt bune. Nu stiu ce inseamna asta, nu stiu cum sa le interpretez... Stiu doar ca face febra des, o doare foarte tare capul, intotdeauna a avut probleme cu tensiunea, are tensiunea mica ( 6 ), daca se intampla sa creasca ii e si mai rau... Nu stiu ce sa fac...
Rog mult pe cineva care se pricepe, nu neaparat medic, macar student la medicina ceva, sa imi dea un sfat... sa imi dea o adresa de mail unde as putea sa il contactez si sa ma ajute sa inteleg ce rezultate au avut analizele si sa imi dau seama ce are si cu ce o pot ajuta. Multumesc mult...
2 comentarii
0
07-05-2008, ora 00:00
tigeratlantic
Nu este medic/terapeut
tigeratlantic
pai simptomele mamei tale din ce ai zis tu mai sus sunt universale, adica febra poate sa faca si de la plamani, faringe, laringe, orice, durere de cap de la tumoare, meningita, etc.Spune mai clar de ce sufera mama ta, de la ce stii ca face febra, asa noi ti-am putea da niste medicamente sa treaba febra drept nurofen si sa ne inselam ptr.ca mama ta are probleme cu altceva

Dr.Alin, medic ORL (oto-rino-laringologie) Galati
0
08-05-2008, ora 00:00
ankka
Nu este medic/terapeut
ankka
Acum i s-a dat un diagnostic mai concret. Rino-sinuzita. Si ceva despre sinusul frontal drept, care e aproape inexistent. ce inseamna asta? cat de grav e?... si cum se poate trata?
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.