Nu sunt sigur daca am fimoza
Buna ziua,
Am 18 ani si sunt inca virgin. Recent am citit pe wikipedia despre fimoza dar sunt confuz. Penisul meu nu e complet decalotat (am inteles ca asa se numeste), am inteles ca exista o ata care ar trebui sa se rupa la primul contact sexual (dar nu neaparat) poate cineva sa-mi explice exact cum se manifesta fimoza sau e doar o problema care va disparea la primul act sexual?
Multumesc.
Am 18 ani si sunt inca virgin. Recent am citit pe wikipedia despre fimoza dar sunt confuz. Penisul meu nu e complet decalotat (am inteles ca asa se numeste), am inteles ca exista o ata care ar trebui sa se rupa la primul contact sexual (dar nu neaparat) poate cineva sa-mi explice exact cum se manifesta fimoza sau e doar o problema care va disparea la primul act sexual?
Multumesc.
1 comentarii
Nu oferi destule informatii, spui ca penisul tau nu este complet decalotat, cred ca te referi probabil la faptul ca este partial decalotabil (nu iti poti retrage complet preputul-pielea care acopera glandul, 'capul'penisului).Daca este asa, inseamna ca ai fimoza si trebuie sa mergi la medic pentru ca la varsta ta ar treui sa iti poti decalota penisul fara prea mari probleme.Daca iei decizia sa intretii un act sexual, avand fimoza, este posibil sa simti dureri in timpul actului, sau chiar sa se ajunga la parafimoza(preputul ramane blocat in spatele glandului inflamat, ca urmare a decalotarii fortate si necesita o interventie urgenta).Asa ca sfatul meu este sa consulti cat mai repede un medic, pentru ca este o problema care se trateaza destul de usor, chirurgical(circumcizie), sau prin unguente speciale care sa confere un plus de elasticitate preputului.
Mai am un sfat pentru tine, incearca sa citesti pe internet, sau din alte surse, mai multe lucruri despre fizionomia unui penis, pentru ca din cate vad, la 18 ani, esti destul de putin informat cu privire la partile organului tau genital.
Mai am un sfat pentru tine, incearca sa citesti pe internet, sau din alte surse, mai multe lucruri despre fizionomia unui penis, pentru ca din cate vad, la 18 ani, esti destul de putin informat cu privire la partile organului tau genital.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3fimoza... Se poate ca in timp sa se remedieze?
- 3este bun clobetasolul unguent pt. fimoza?
- 25circumcizie?
- 3dermovate - utilizare
- 1ce trebuie facut dupa operatia de fimoza?
- 0Fimoza, parafimoza sau doar neruperea fraului preputului?
- 8Tratament... am fimoza?
- 1problema...fimoza?
- 5Fimoza
- 5lichen scleroatrofic
- 0Problemă Urologică: Fimoză congenitală! AJUTOR!
- 4Fimoza 16 ani si 10 luni. Interesant.
- 0Fimoza la adulţi
- 1fimoza
- 0Probleme cu penisul
- 0Fimoza
- 0Operat de fimoza
- 0Guler ce stranguleaza penisul
- 0După operația de fimoză!
- 2Ajutor, va rog mult! Ar trebui sa nu îmi fac griji ca am parafimoza, nu?
Mai multe informații despre: Fimoza
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: