Oare ce-i și cu viața asta?sunt predestinat nefericirii dar o sa caut raspunsuri

01-07-2022
Verno
Nu este medic/terapeut
Verno
Nu mai știu ce să fac că sa am și eu o stare generala mai buna de sănătate.Sa scap de prediabet, schizofrenie, astm, obezitate și mai ales prin bleme de concentrare și memorie.
Parca nimic nu merge sau nu am luptat eu îndeajuns obosind sa mai caut, sa mai incerc.
De luptat nu am luptat îndeajuns na asta e clar dar am obosit.
Viața asta mi se pare din ce in ce mai des un accident întâmplător a naturii in care ai parte de multe suferințe și moartea, durerea, suferință și pericolul se întâmplă prea des și pot surveni oricând oricum, oricât, prin NDE.
Viața e prea vulnerabilă și place na de riscuri și vulnerabilități iar eu chiar am obosit sa mă zbat fara rezultat, vreau pacea și poate în altă lume va fi mai bine.Poate există viață după moarte unde durerea, suferință, tristețea, problemele, răutatea nu mai exista și în sfârșit găsești pacea, fericirea și echipamente la barul, poate ne vom întâlni cu cei dragi și vom fi toți acolo în cer, căci viața pe Pământ e un iad, acolo poate exista o lume mai buna, toată viața am sperat la o lume mai buna și să existe viață după moarte.Nu vreau să mă sinucid sau ceva ci doar îmi spun of-ul.Nu înțeleg de ce trebuie sa ne chinuim așa în viața asta iar alții să nu aibă nici pe naiba.
Defapr, viața e făcută prost, ceva w foarte neinregula cu viața asta și rog Creatorul Universului sa mai aibă milă și răbdare cu mine și să îmi dea timp și chef să studiez spiritualitatea.Și creștina și orientală și New Age..
In momentul de față am nevoie de răspunsuri, răspunsuri ce societatea nu nu le dă și nici religia creștină și totuși ele știu că există undeva..mă așteaptă și ne așteaptă doar sa le găsim.
Viața nu e ceea ce trebuie și mă refer că aspect general nu personal, viață ca și proces și cum e concepută ea daca e concepută de cineva sau daca a apărut din întâmplare și de asta o sa studiez spiritualitatea că sa aflu răspuns nsuri, sa cunosc secrete despre viața, existența etc.
Iar dacă mă înșel și viața este un proces perfect as vrea că fericirea să ajungă și pe la nivelul ne sau măcar câteva molecule din ea.
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.