Nu simt penetrarea
Buna ! am 18 ani și am o relație de 2 ani și ceva cu prietenul meu, de când mi am început viața sexuală, nu simt plăcere in timpul penetrării, decât prin “joaca”, decât dacă ma stimulează el, și tot așa, dar când ajungem in timpul penetrării, nu simt nimic. Menționez ca este primul baiat cu care am avut relații intime.
Am fost și la ginecolog, am niște chisturi ovariene, mici, care nu ma afectează, durere in timpul actului nu am, deci nu vad care ar fii problema. Infecții vaginale nu am..
Ar putea exista vreo soluție ? Nu știu ? Spre ex niște medicamente ? Ceva ? Va rog sa ma ajutați !
Am fost și la ginecolog, am niște chisturi ovariene, mici, care nu ma afectează, durere in timpul actului nu am, deci nu vad care ar fii problema. Infecții vaginale nu am..
Ar putea exista vreo soluție ? Nu știu ? Spre ex niște medicamente ? Ceva ? Va rog sa ma ajutați !
8 comentarii
Mergeți la un psiholog cu competenta in sexologie și vedeți de unde pleacă problema
Credeam ca se poate rezolva prin medicație.. am încercat la sexolog
Bună ziua,
Nu se rezolva prin medicatie. Dacă ați mers la ginecolog si nu este nicio problema organică, cel mai probabil cauza este una psihică. Apelați la un psiholog cu competențe pe latura de sexologie.
Nu se rezolva prin medicatie. Dacă ați mers la ginecolog si nu este nicio problema organică, cel mai probabil cauza este una psihică. Apelați la un psiholog cu competențe pe latura de sexologie.
Am fost la ginecolog.
Am doar chisturi ovariene, și îmi curge ceva alb, mi a dat Meclon și am tratat in schimb nu am nimic, doar ca simt plăcere prin masturbare, doar ca prin penetrare nu.
Acum nu știu, pentru ca nu am mai avut alți parteneri ca sa știu dacă e de la mine sau de la partenerul meu, el este singurul cu care am avut relații sexuale
Am doar chisturi ovariene, și îmi curge ceva alb, mi a dat Meclon și am tratat in schimb nu am nimic, doar ca simt plăcere prin masturbare, doar ca prin penetrare nu.
Acum nu știu, pentru ca nu am mai avut alți parteneri ca sa știu dacă e de la mine sau de la partenerul meu, el este singurul cu care am avut relații sexuale
Solicitați o a 2 opinie la un alt psiholog
Mergeți la un psiholog cu competențe pe psihosexologie. Puteți solicita consiliere online pentru că în această perioadă mulți lucrează online.
Ce dimensiune are penisul iubitului tău in erecție, mărime și grosime? Hai sa nu o mai dam pe ocolite, poate fi și asta o cauza pentru care ea nu simte penetrarea
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3Nu simt plăcerea sexuală
- 2Nu ma excit suficient de tare, nu simt nimic cand fac dragoste
- 1Problema in timpul actului sexual
- 3Nu simt placere
- 2Nici o satisfactie
- 3Am 34 de ani dar parca as avea 5 ani. Fac sex, dar eu nu simt nimic, deloc, nici o secunda
- 2Lipsa placerii in timpul masturbarii
- 1Nu simt nimic în timpul actului sexual, de ce ?
- 2Descopar sexul, nu simt placere. De ce?
- 3Anhedonie sexuala (Pleasure Dissociative Orgasmic Dysfunction)
Mai multe informații despre: lipsa placerii in timpul actului sexual
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: