Nu pot sa ii iau temperatura
Nu vrea sub nici un chip sa stea sa ii iau temperatura. Am incercat toate metodele posibil si pur si simplu nu vrea. Ma gandeam sa ii iau un termometru electronic cu infrarosu de la Malvi, pentru ca astia imi par de incredere, dar ati mai folosit careva un astfel de termometru? Ce parere aveti de acest lucru?
6 comentarii
Intr-un comentariu ati scris ca ati cumparat de pe site un astfel de termometru, acum ne intrebati ce parere avem...ati cumparat sau nu????
Cine nu vrea sa stea sa-i iei temepratura? Se poate intelege orice, aici se mai posteaza si intrebari cu specific veterinar, , , ,
Parerea mea e ca faci reclama prost disimulata. Pai ce e asa greu sa mergi la farmacie si sa iei produsul care se potriveste cel mai bine? "Par de incredere", , , , adevarul e ca te uiti la un termometru si-ti spui: asta e sincer, asta se stramba la mine, asta e de incredere, , , , "
Aceleasi ganduri de bine, Viorica !!
Parerea mea e ca faci reclama prost disimulata. Pai ce e asa greu sa mergi la farmacie si sa iei produsul care se potriveste cel mai bine? "Par de incredere", , , , adevarul e ca te uiti la un termometru si-ti spui: asta e sincer, asta se stramba la mine, asta e de incredere, , , , "
Aceleasi ganduri de bine, Viorica !!
Si eu te imbratisez Dora si toate cele bune pentru tine.
Nu, nu mi-am luat inca, era ideea sa adun pareri. De incredere zic de site, pentru ca la farmacii mi se par mult prea scumpe termometrele.
Si cand am zis ca nu vrea sa stea sa ii iau temperatura, m-am referit la copil. Imi pare rau daca nu am fost destul de explicita de la inceput. Incerc sa gasesc raspunsuri prin toate metodele posibile.
Va multumesc, o zi buna in continuare.
Si cand am zis ca nu vrea sa stea sa ii iau temperatura, m-am referit la copil. Imi pare rau daca nu am fost destul de explicita de la inceput. Incerc sa gasesc raspunsuri prin toate metodele posibile.
Va multumesc, o zi buna in continuare.
In sfarsit...s-a dezlegat misterul, mai mamica i-ai temperatura in timpul somnului...ca varsta are copilul??
Astfel de termometre sunt bune, preturile variind intre 40 si 60 de lai, cauta si pe internet..
Astfel de termometre sunt bune, preturile variind intre 40 si 60 de lai, cauta si pe internet..
Are 20 de luni si am incercat si in timpul somnului cu unul cu mercur si nici o schimbare. S-a trezit, a inceput sa se agite, si asa mai departe. Oricum, mi-am facut comanda de unul cu infrarosu ca sa nu mai am probleme si gata, problem solved. Multumesc de raspunsuri si va doresc tuturor o zi cat mai buna.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2temperatura persista timp de o saptamina
- 4temperatura de 37, 7 grade C
- 11Temperatura mare pana la 40 si infectie permanenta in gat
- 6Temperatura ridicata urmata de sudori reci
- 6de 2 ori pe an: greata, frisoane, tremuraturi, temperatura si voma
- 0cefalee, dureri musculare, temperatura, greata, varsaturi
- 0temperatura si intepaturi inima?
- 0temperatura de 1 an de zile
- 3temperatura 35, 5 si transpiratii la ceafa
- 3Temperatura de peste 38 de o saptamana
- 2Nu stiu ce se intampla..