Nu mai stiu ce sa fac..

24-03-2010
nosnight
Nu este medic/terapeut
nosnight
Deci mi-am facut exudat, analize tot tot! Am aflat ca am streptococ. asistenta mi-a zis ca trebe sa iau penicilina daca vraeu sa scap intradevar. AM fost la un doctor ORL-ist si mia dat ANTIBIOTIC EFICEF(10 zile). Durerile in gat au disparut. Nu a mai fost nici o problema am iesit pe afara (am fost si in cluburi unde era fum) iar in urma cu 2 zile m-au apucat niste dureri groaznice in gat (mai ales dimineata)! Ce ar fi indicat sa fac?
3 comentarii
0
24-03-2010, ora 18:29
scarface
Nu este medic/terapeut
scarface
Ar fi indicat sa te trezesti la realitatea care ar trebui sa fie cunoscuta de mai multi cu privire la antibiotice - traim doar in era informatiilor - si anume ca nu se poate vindeca nimic cu ele, sa parasesti medicina care se foloseste orbeste de ele de decenii intregi - pe an ce trece sunt din ce in ce mai periculoase si nefolositoare - si sa mergi poate pt. prima oara in viata la o medicina care vindeca si nu trateaza inutil si daunator cu toxine chimice. Mergi asadar la un medic homeopat cu experienta daca vrei sa te vindeci, apeleaza la remedii naturiste si evita pe viitor cat poti de mult astfel de "tratamente".
0
24-03-2010, ora 18:44
Dr. Boia Iulia Cristiana
Pediatrie, Bucureşti
Dr. Boia Iulia Cristiana
ideea este că pentru a scăpa de streptococ, pe lângă tratamentul de fază acută- ar trebui în mod normal şi câteva luni injecţii cu moldamin- pentru prelungirea efectului pe termen lung. Bine că acum poate nu ai făcut din nou streptococ ci pur şi simplu o răceală din cauza fumului, poate băut rece etc. Dacă nu trece cu pastile de gât, ceaiuri, vitamina C refă exudatul cu antibiogramă.
0
24-03-2010, ora 19:08
Terapeut Naturopat Holistic Elisei Adam
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Naturopat Holistic Elisei Adam
Nosnight,

Consultaţi un medic homeopat. Remediul "Streptococcium" şi nu numai, este foarte util pentru condiţia dvs. medicală.
Toate cele bune şi însănătoşire grabnică:)

În speranţa că v-am putut fi de folos, cu plăcere şi deferenţă,
Mister Nick ;)
Adaugă un comentariu / răspuns