nu-i place la gradinita

Buna ziua, sunt din Resita ma numesc Alina, am o fetita de 3ani si 5 luni.Totul ar fi in regula dar din aceasta toamna a inceput garadinita.Este adevarat ca fetita mea sta mai mult cu mama si nu s-a jucat prea mult cu copii pana la aceasta varsta, dar tuturor copiilor le place la gradi, doar noi avem probleme la acest capitol.Nu vrea sa se imbrace sa mearga la gradi, tipa si spune ca nu-i place si nu merge.Totusi daca reusim uneori sa o convingem sa mearga, se adapteaza repede si nici nu vede cand plecam si ramane acolo.A invatat si poezii.Dar daca intr-o zi a mers la gradi si s-a jucat, inca 2-3 zile nu o pot convinge sa mai mearga.D-na educatoare, spune ca e totul bine si se joace frumos cand e acolo.Va rog mult sa-mi spuneti cum s-o fac sa mearga mereu.ptr.ca vreu sa se obisnuiasca mai mult cu copii si este necesara gradinita.Multumesc
2 comentarii

Este un mit faptul ca tuturor copiilor le place la gradinita. De ce le-ar place sa se trezeasca dimineata devreme, sa nu fie rasfatati tot timpul de bunica, sa se joace "cu program"...
Daca insa v-ati hotarat sa va dati copilul la gradinita, duceti-l in fiecare zi! La inceput va tipa, va spune ca nu vrea, dar beneficiile pe termen lung sunt cele de care pomeniti. Iar constiinta dvs. ar trebui sa fie impacata atata vreme cat spuneti ca se simte bine acolo.
Mult succes!
Daca insa v-ati hotarat sa va dati copilul la gradinita, duceti-l in fiecare zi! La inceput va tipa, va spune ca nu vrea, dar beneficiile pe termen lung sunt cele de care pomeniti. Iar constiinta dvs. ar trebui sa fie impacata atata vreme cat spuneti ca se simte bine acolo.
Mult succes!

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte recente din această secțiune: