nu am avut niciodata orgasm

18-03-2009
lory_blue
Nu este medic/terapeut
lory_blue
buna ziua, am 21 de ani si nu cred k am avut vreodata orgasm, cand fac sex placerea nu este prea mare, nu prea simt nimic.credeti ca am probleme de sanatate, sau o fi din cauza barbatului?
2 comentarii
0
18-03-2009, ora 17:09
mihaela1122
Nu este medic/terapeut
mihaela1122
buna. am 22 de ani si am aceeasi problema ca si tine lory_blue. de fapt nu e chiar o problema. am inteles ca aprox 30 % dintre femei nu pot avea orgasm intern cel putin. o perioada am fost si eu chiar frustrata de faptul ca nu simteam placere maxima dar cu timpul m-am obisnuit si am inteles ca asa e corpul meu si nu are rost sa ma stradui degeaba. ma multumesc si cu faptul ca macar am orgasm extern sau clitoridian cum s-o mai numi..
0
18-03-2009, ora 18:54
andora
Nu este medic/terapeut
andora
buna.este un alt topic despre lipsa de orgsm unde s-au dezbatur destul de multe cauze..intrati sa vedeti
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul