nodul in capul pancreasului
Buna seara.Tatal meu a fost diagnosticat cu ceroza hepatica in urma cu aproximativ 2 ani.A avut in acest timp cateva complicatii deoarece nu prea a tinut regim.In urma cu un an a fost internat in spital deoarece a facut hemoragie acasa si inca 2 sau 3 in timpul sederii in spital.Are un an si ceva de cand tine regim si nici nu bea, nu fumeaza insa cu ceva timp in urma a facut o ecografie in care s/a vazut in capul pancreasului un nodul anorganic(asta am reusit eu sa descifrez din ce era scris).Ar putea fi vorba de cancer?E posibil sa fie doar asa o crescatura de carne dar care sa nu afecteze cu nimic?Pot spune ca sunt disperata, nu-mi pot imagina ca ar putea sa fie cancer.Si el este foarte speriat, cred ca si el are aceleasi temeri ca si restul familiei.Mentionez ca are 56 de ani iar acuma este la spitalul Sf Spiridon din Iasi, mama a dorit sa faca toate analizele la un spital mai bun.Va multumesc si astept cu nerabdare raspunsul unui cadru medical.
5 comentarii
Ciroza este o boala a ficatului, este diferenta intre ciroza si cancer.Iar daca ai citit bine m/am referit la pancreas nu la ficat.Si inca ceva.daca stiam medicina nu intram pe forum sa caut raspunsuri la ceea ce ma intereseaza...
Esti medic cumva??Daca nu esti, chiar nu ma intereseaza ceea ce stii tu despre acest subiect.Citeste mai mult si ai sa vezi ca ciroza nu e cancer.
iertare ca am raspuns.asteapta altele.
poate la anu;
cele bune,
poate la anu;
cele bune,
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1pancreas
- 83cancer de pancreas cu metastaze hepatice
- 3despre pancreas
- 8Cancer la pancreas
- 10Problema la ficat
- 4Un sfat, va rog: i s-a spus ca are un chist pancreatic
- 9Sfaturi cancer
- 5dupa operatia de pancreas (cancer), mai am dureri
- 3tumoare de pancreas ? da sau nu ?
- 4Ajutor dupa operatie pe pancreas
- 52cancer la pancreas cu metastaze la ficat si cancer la colon
- 6Ref. neoplasm pancreatic cu invazie de trunchi celiac- in atentia Dlui Dr. Raul Duke
- 4cancer de pancreas
- 10referitor la cancer pancreas inoperabil
- 3rezultat pet ct, rog interpretare
- 5Cancer pancreas
- 2Neoplasm corp pancreas
- 1Cancer pancreas
- 2Pancreatita cronica
- 1Formatiune nodulara pe pancreas ???
Mai multe informații despre: Pancreasul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: