Nistagmus congenital poate fi tratat?
Eu inca sunt disperata. Fetita mea are nistagmus, astigmatism, hipermetropie. Si eu tot de la 3 luni stiu si deja face 4 ani. Si noi i-am dat enecefabol, vit b complex, si ceva pastile nu mai tin minte numele. Si a mea poarta ochelari dar are +5 la unu +7 la altul. E groaznic. Vede dar la o distanta foarte mica. Afara, e aproape mereu cu ochii intredeschisi caci incearca sa focalizeze imaginea si reusste greu.Nu stiu ce sa ma fac cu ea, unde sa o duc, unde s-ar putea face ceva pt. ea. E naspa ca stau intr-un oras mic si nu stiu nici pe cine sa intreb, ce sa fac. La doctor mergem la Cluj.in martie avem urmatorul control si-l asteptam cu sufletul la gura. Merge la camin, se descurca, dar nu e ca un copil normal. Ma tot gandesc ce o sa faca cand va fi mare si mi-e groaza sa mai am un copil numai ca sa nu patesc ca si cu ea si ma gandesc ca tot ce am sa-i las ei sa se poate descurca cat mai mult timp cu ajutorul nostru. Poate persoanele careau numai nistagmus e mai usor. Daca vrea careva sa-mi scrie sa lase mesaj pe forum. Mie mi-ar placea sa discut si la telefon cu oricare care are probleme de acuitate vizuala scazuta cu copilul.
Buna dimineata. Fetita mea in varsta de 12 luni, acum o saptama in urma a inceput sa aiba miscari necotrolate ale irisului de la ochiul drept. Am mers la medicul de familie si ni s-a zis ca are un usor nistagmus. Urmeaza sa mergem la un control oftalmologic sa vedem care e cauza aparituei lui. Sunt disperata si suparata, ca pana acum nu a avut nici o problema de sanatate. Va doresc o zi buna!
Pt CELA 193002 ami spuneti si mie cum erau miscarea ochilor la fetiță dumneavoastră care a fost vederea la trei ani a mai crescut acuitate vizuală după trei ani Va multumesc? Chiar ne putem auzi la un telefon 0761634753 mar interesa Va multumesc.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 16nistagmus - informatii, sfaturi
- 7nistagmus din nastere
- 10tratament homeopatic pt nistagmus si hidrocel?
- 3Astigmatism asociat cu nistagmus congenital
- 0NISTAGMUS CONGENITAL
- 4am purtat ochelarii pe nas, cum ii poarta "bosorogii"
- 2Nistagmus din nastere si strabism
- 2Nistagmus - va rog ajutati-ma traiesc un cosmar
- 5am purtat ochilarii prea apasat pe nas, ochii s-au format ca 2 "rotunduri"
- 2ajutati-ma cu un doctor oftalmolog
- 9cum pot scapa de senzatiile aste ?
Mai multe informații despre: nistagmus
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: