nevralgie nerv rusinos (pudenal)
as dori sa aflu denumirea unui unguent cu care se trateaza nevralgia nervului rusinos?
9 comentarii
Lasa anatomia si spune mai degraba cam in ce zona ai probleme.nervul rusinos are ramuri in diferite directii, nu este doar un nerv singular care inerveeaza doar un singur teritoriu bine delimitat.deci spune ce te supara si daca esti barbat sau femeie.
durerea e intre penis si picior in partea de jos a corpului
Cumpara-ti Tratul supozitoare si pune seara unul. Nu mai lua nimic altceva pana ce nu te vede un chirurg sau urolog.trebuie sa stii care este cauza reala a durerii in acea zona.
am fost in urma cu 2 ani pt aceeasi problema imi aduc aminte ca la diagnostic mi - a trecut nevralgie, mi-a dat ceva unguent dar din pacate de fericit ca mi a trecut am aruncat reteta
Am o problema asemanatoare pe traiectoria din stanga a nervului din uretra pana la anus.Simt o usoara durere si la ejaculare, dar la mine parca se leaga mai multe probleme:Urinez foarte frecvent si acolo in stanga intre testicul si anus intr un punct daca apas putin ma ajuta la urinare.Am fost la chirurg.urolog, neurolog plus analize urina ecografie Rmn spate, si toate au iesit bine(nu au gasit nimic in neregula).Singurul diagnostic pana acum este vezica super activa.Se poate ca durerea si urinatul frecvent (mai nou si tulburari de erectie )sa fie de la acest nerv si exista ceva pt ameliorare (poate aceste creme?...sau supozitoar.e..?.)Chiar nu mai stiu ce sa fac.Toate acestea sant de vreo cateva luni...
Sufar si eu de nevralgie pudendala. Daca mi-ati putea spune cine v-a pus diagnosticul si ce tratament ati urmat, am putea face schimb de informatii. La mine s-a declansat la nasterea prin cezariana, dar este o boala care se vindeca foarte greu si tratamentul nu este eficient. Multumesc.
Buna, sunt in aceeasi situatie din 2016, caut raspunsuri la medici sau pe internet, nu m a ajutat nimeni cu nici o solutie
Va rog cei care ati primit un tratament diagnostic sa imi raspundeti. La mine durerea este in timpul orgasmului sau la excitare, pls help cei care atu gasit solutii
Multumesc:)
Va rog cei care ati primit un tratament diagnostic sa imi raspundeti. La mine durerea este in timpul orgasmului sau la excitare, pls help cei care atu gasit solutii
Multumesc:)
Buna ziua.
Eu m am operat pe data de 3.10.2023 la Dl doctor Mitroi Gabriel.
Un medic Exceptional.
L am gasit la MedLive.
Nu e o recuperarare chiar rapida, dar se merita!
Eu m am operat pe data de 3.10.2023 la Dl doctor Mitroi Gabriel.
Un medic Exceptional.
L am gasit la MedLive.
Nu e o recuperarare chiar rapida, dar se merita!
Bună ziua !Care a fost simptomatologia în cazul tău, și cum ai obținut diagnosticul ?
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
Mai multe informații despre: Nevralgia nervului glosofaringian
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: