nervul ulnar
buna! de doi ani am o sensibilitate la mana stanga, mi s-a pus diagnosticul in italia de, REPERTI COMPATIBILI CON ENTRAPMENT DEL NERVO ULNARE SINISTRO AL GOMITO DI MEDIA ENTITA, urmeaza sa ma operez la nervul ulnar peste o saptamana, ce ar trebui sa stiu pt a ma vindeca in cel mai scurt timp? care sunt riscurile? va multumesc!
4 comentarii
este o operatie de rutina pe partea mediala a cotului, unde nervul ulnar este strans intr-un tunel fibros. se deschide tunelul si cateodata se muta traiectul nervului mai spre anterior (eu nu fac niciodata aceasta varianta si nu cred ca ar da rezultate mai bune). riscul operator este minim, leziunea majora a nervului ar fi o raritate. infectii locale sau vindecarea inestetica a plagii sunt la fel destul de rare.
va multumesc pt raspuns, la inceput am facut infiltratii, pt moment m-am simtit bine, in timp boala s-a agravat, sper sa trec cu brio peste aceasta operatie si sa ma vindec corespunzator, va multumesc!
m-am operat inaintea sarbatorilor de iarna la nervul ulnar, am avut mana in ghips 3 saptamani, rana e vindecata complet, am inceput sa-mi misc mana, incet incet, .pe zi ce trece ma simt din ce in ce mai bine, ar trebui sa fac fizioterapie pentru a-mi recapata forta?
daca cotul a fost imobilizat 3 saptamani nu strica cateva sedinte de kinetoterapie, pentru ca articulatia cotului este sensibila la imobilizare. in rest teoretic boala s-a vindecat. toate cele bune
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4Nerv ulnar sectionat a doua operatie
- 3Probleme Nerv Ulnar
- 3Amorteli dupa operatie ulnar stang
- 0Reconstructie nerv ulnar
- 14tendon sectionat
- 1Lovitura la cot (nerv ulnar)
- 3Lovitura cot (nerv ulnar) + poza
- 0Lovitura la cot (nerv ulnar)
- 1Lovitura cot (nerv ulnar )
- 0fractura cominutiva edr si stiloida ulnara
- 6Interventie chirurgicala ulnara
- 0Urgent rog pareri de la medicii in domeniu sau de la persoanele care au aceeasi problema
- 0Nerv ulnar
Mai multe informații despre: nervul ulnar
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: