nervul nu amorteste
buna ziua am si eu o problema la o masea cariata in urma cu 3 saptamani am fost la medic a curatato apoi a plombato, nervul nu la scos am spus ca e mai bine sa il salvez dupa cam doua saptamani a inceput o durere groaznica de masea trecea doar la rece tineam apa putin la masea si trecea doar un moment, am fost la alt medic si mia spus ca trebuie sa scoata nervul si sa curete acolo, problema este ca a incercat sa imi amorteasca nervul 2 doctori de cateva ori a bagat injectie acolo la nerv si nici un rezultat am avut niste dureri groaznice o ora si jumatate am stat acolo pe scaun si nimica, intrebarea mea este ce pot sa fac si de ce nu isi face efectul anestezia?
2 comentarii
Buna ziua
Trebuie sa amorteasca!!!
Daca dintele este in partea de jos este posibil ca anestezicul sa nu fie administrat corect. ( anestezia maselelor in partea de jos este uneori mai dificil de realizat)
Zi buna!
Trebuie sa amorteasca!!!
Daca dintele este in partea de jos este posibil ca anestezicul sa nu fie administrat corect. ( anestezia maselelor in partea de jos este uneori mai dificil de realizat)
Zi buna!
Buna ziua,
Daca nu se instaleaza anestezia se pune un pansament calmant si pacientul este chemat in alta zi.
O alta solutie de tratament este extirparea devitala( se folosesc substante cu efect devitalizant) care nu necesita anestezie.
Daca nu se instaleaza anestezia se pune un pansament calmant si pacientul este chemat in alta zi.
O alta solutie de tratament este extirparea devitala( se folosesc substante cu efect devitalizant) care nu necesita anestezie.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2anestezie in timpul alaptarii ?
- 56Obturatie de canal
- 1omorare de nerv
- 1Dureri de ureche + mandibula+ gat dupa o anestezie
- 4Durere in gat
- 6Alergie dupa anestezie cu Xilina.
- 2Anestezie dentara
- 1Anestezia in sarcina
- 0Vaccin inaintea anesteziei la stomatolog?
Mai multe informații despre: Anestezia in stomatologie
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: