Neputina de a urina..
Buna ziua.Am fost lovit de o veste foarte grava si, chiar si acum scriu mesajul lacrimand.Bunicul meu a fost luat de salvare azi, problema lui e ca deodata nu se mai putea urina.S-a dus la spital i-au bagat fonde sau nu stiu eu bine si tot nu merge cica.Si i-au zis repede ca trebuie sa faca operatie.Acuma toti credem ca e foarte grav si toata familia este cam distrusa.Tata a avut probleme in trecut cu prostata, a fost operat de 2 ori si timp de cativa ani nu a mai avut probleme.Acum iar.Tare mi-e frica sa nu moara.Mai exista sanse? sa vorbim aici despre cazuri asemanatoare.Uneori cred ca viata asta e prea cruda si ca te loveste atunci cand nu crezi...
2 comentarii
Este vorba de o retentie completa acuta de urina, cel mai des produsa prin adenom periuretral...care prin operatie va permite din nou reluarea mictiunilor normale. Asa ca...gindire pozitiva!
Multumesc mult domnule doctor.Dar care este cauza?Si cat de grav este?Ce neregularitati pot interveni? Stiti cumva unde pot afla mai multe despre operatie si cazul asta? Multumesc, o seara buna
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
Mai multe informații despre: lipsa urinarii
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: