nepotica mea e bolnavioara.. diaree de 4-5 ori pe zi
buna ziua...sunt foarte speriata...nepotica mea de 1 an (ii implineste maine 1 mai), nu isi mai revine de cateva luni!
are diaree de 4-5 ori pe zi si asta de ceva vreme. am fost la foarte multi medici si au spus ca ar avea malabsortie intestinala! problema e ca nu prea mai mananca si nu asimileaza nimic chiar daca mananca!mai mult face febra si tuseste iar in ultimele zile a fost foarte bleguta...acum au internat o din nou in bucuresti dar nu stiu daca vor rezolva ceva!mi e teama ca are ceva mai rau si nu pot face nimic...nu e normal ca un copil de nici un an sa fi slabit pana la 7 kg.cam atat!
astept raspuns.
va multumesc!
are diaree de 4-5 ori pe zi si asta de ceva vreme. am fost la foarte multi medici si au spus ca ar avea malabsortie intestinala! problema e ca nu prea mai mananca si nu asimileaza nimic chiar daca mananca!mai mult face febra si tuseste iar in ultimele zile a fost foarte bleguta...acum au internat o din nou in bucuresti dar nu stiu daca vor rezolva ceva!mi e teama ca are ceva mai rau si nu pot face nimic...nu e normal ca un copil de nici un an sa fi slabit pana la 7 kg.cam atat!
astept raspuns.
va multumesc!
3 comentarii
Analize la sange i s-au efectuat micutei?Examen coproparazitologic/coprocultura, urocultura?
da i s au facut toate analizele...i au iesit cam slabe la ficat.o fi vreun virus luat de undeva?
buna...si eu sunt bunic de 1, 3 luni si te inteleg ca esti speriata dar sfatul meu este sa te reculegi si sa reactionezi ca un om matur, (cum ai asteptat cateva luni????? ai gasit medici care ti-au spus ce are !! cauta medici care iau problema in mana) fa si tu ceva nu astepta numai de la altii.Uite spre exemlu m-am interesat pt. tine si am aflat ca ai putea sa incerci (nu exista nici un risc sau efecte negative ) eliminarea complecta a glutenului din alimentatia copilului, glutenul se gas. in cereale (grau, orz, secara e.t.c. ) efectul va aparea in 2-3 saptamani si daca are efect (bine ar fi ) sti ce ai de facut, daca nu "cauta si vei gasi". Nu te supara ca te-am luat cam tare dar copilul asta are nevoie de tine !!!! mult noroc copilului si tie.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4dupa tratament - laringita, diaree apoasa
- 4Diaree la fetita de 1 an si 3 luni
- 4S-a vindecat careva de malabsorbtie intestinala dobandita?
- 0Vitamina D si calculii renali
- 0Diaree de 5 zile la copil 3 ani și 8 luni
- 0Diaree severa copil de 4 ani si jumatate
Mai multe informații despre: Diareea acuta la copil Malabsorbtia
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: