Durere la nas
Buna ziua, va rog din suflet sa imi dati un sfat. In urma cu o saptamana am avut ameteli si durere la baza nasului(intre nari). Avand antecedente de furuncul(am avut operatie sub nara stanga acum 25 ani), am crezut ca e la fel. Am apasat pe partea din fata a nasului sa vad in oglinda ce am, si a curs sange. Seara am repetat operatia si a curs de aceasta data din partea dreapta cu putin puroi, iar interiorul era rosu, imflamat, si cu mici pete albe. Am fost in spital la orl, si a spus ca nu am nimic, probabil o furunculita care s-a spart. Am primit tratament crema ptr sangerare, crema cu antibiotic, si spray nazal. RADEX, EMOFIX SI RINOPANTEINA.Plus antibiotic la 12 ore Zinat cu probiotic. A doua zi a inceput sa se umfle nasul putin, pe exterior, in schimb aveam mari dureri, ca si cand as fi primit o lovitura de pumn in nas. Dupa 4 zile de tratament am fost la alt medic ORL, care la fel a spus ca nu am nimic, dar sa iau unguentul cu antibiotic in continuare, si inca o crema cu hidrocortizon. Am luat doua zile si am inceput sa iau si SINUPRET, doua, de trei ori pe zi. Durerea e insuportabila, si urca in sus pe nas, bubitele au disparut, iar umflatura la fel nu e mare dar urca sus. Va rog din suflet dati-mi un sfat, mai ales ca in 10 zile plec din tara cu munca ptr un an si nu stiu ce sa fac, sunt disperata.Mai mentionez ca am facut toate analizele, ginecologice, sange urina, coprocultura. Am fost si la dermato, ca aveam uneori mici bubite pe piele care se spargeau si faceau coaja.Toate analizele sunt ok, doar la coprocultura a iesit 'Prezente chisturi de Blastocystis hominis.Va multumesc.
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2Umflatura in nas
- 5Arsura in nas si gat
- 0durere in nas
- 1Durere nara dreaptă când respir
- 2Durere și umflatura în nas
- 5Dureri la baza nasului + imunitate foarte scazuta
- 2Buna ziua!Simt o durere lângă nara dreapta.
- 2Printre simptomele covid 19 se numără și o durere de nas?
Mai multe informații despre: durerea la nas
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: