Muşcat de căpuşă !
Acum 1 lună jumătate am fost muşcat de o căpuşă la vreo 2 săptămâni am făcut febră frizoane vomă transpiraţii. Tot ce mâncam vomităm. am bănuit ca este limfom pentru ca aveam şi ganglionii măriţi. Am consultat 5 medici care miau făcut raze eco ţeste de sânge etc. toţi miau spus ca iese din calcul limfomul dar mie tot îmi este frică. Astăzi doctorul Scarlat a spus ca este borrela sau toxoplasme. dvs ce îmi recomandaţi ?
8 comentarii
Astăzi am dat probe de sânge pentru ele în schimb am luat rezultatul pentru EBV care arată aşa : igg - 750 şi igm 13.8. ce să fie?
Acest gen de analize nu se interpreteaza in vid. Trebuie sa dati si valorile normale, deoarece ele variaza in functie de tipul de test folosit si de calibrari.
Virus Epstein-barr Anticorpi vca IgG - 750 u/ml - negativ20/pozitiv20.
Virus Epstein-barr Anticorpi vca IgM 13.3 u/ml - 20 negativ / 20- 40 echivoc/ 40 pozitiv. Acestea scrie pe buletinul de analize.
Virus Epstein-barr Anticorpi vca IgM 13.3 u/ml - 20 negativ / 20- 40 echivoc/ 40 pozitiv. Acestea scrie pe buletinul de analize.
Ati trecut prin infectia cu virusul EBV candva in trecut. Acest virus stabileste o infectie latenta in corp si nu dispare, in unele conditii putandu-se reactiva, la fel ca celelate virusuri herpetice (simplex, varicelos, etc).
90% din populatia generala este infectata cu EBV si ar avea rezultate asemanatoare daca s-ar testa.
90% din populatia generala este infectata cu EBV si ar avea rezultate asemanatoare daca s-ar testa.
Dar e normal sa se inflameze ganglionii?
ganglionii de acum nu au nici o legatura cu EBV.
Èšin să precizez ca pe corp miau apărut şi nişte bubiţe roşii care au în mijloc ceva ca infectia
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4In urma cu 4 ani am fost muscata de capusa
- 27muscatura de capusa
- 1Capusa?
- 157Boala Lyme
- 2durere musculara, muscatura capusa.
- 5Muscatura de capusa
- 3Muscatura capusa... vizita la medic maine
- 7ganglion si zona apropiata inflamata de la o capusa
- 0Muscatura de capusa
- 0Mușcătura capusa.Se face antitetanos?
- 0Am nevoie de un tratament cu antibiotice?
- 0Simptome dupa indepartarea capusei
- 0Ce ar trebui sa fac daca m-a muscat o capusa?
- 0Ajutor! Cum trebuie sa arate o muscatura de capusa dupa 4 zile de la scoatere?
- 1Ac anti borrelia burgdorferi Igm
- 1Mușcătura de capusă
Mai multe informații despre: Muscatura de capusa capusa
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: