Molluscum contagiosum

26-02-2016
Nicoletanico123
Nu este medic/terapeut
Nicoletanico123
Buna seara ! Iubitu meu a fost diagnosticat in urma cu aproximativ 5 luni cu Molluscum Contagiosum. A folosit tratamentul cu laser si apoi a luat Isoprinosine la sfatul medicului. Acum i-au reaparut iara si imi este frica sa nu iau si eu. Tinand cont ca are in zona genitala presupun ca se transmite prin contact sexual, el spune ca a luat de la sala de sport.
Trebuie sa urmez si eu tratament sau daca nu am nimic pana acum este posibil sa am imunitatea ridicata si sa nu.mi apara ?
Va multumesc anticipat.
2 comentarii
0
26-02-2016, ora 20:21
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Atat timp cat leziunile sunt prezente pe piele exista riscul de a transmite infectia la alta persoana.
Virusul nu ramane in corp dupa indepartarea leziunilor.
Nu exista o imunitate permanenta fata de virus, fiind posibila reinfectarea dupa expunerea la o alta persoana contaminata.

http://www.romedic.ro/molluscum-contagiosum
0
08-04-2016, ora 07:28
Lara24
Nu este medic/terapeut
Lara24
Sper ca ați rezolvat problema cu molluscum.noi ne confruntăm cu ea de 2 ani dar este în zona mâinilor la copil luată din nisipul de la locul de joacă.a făcut tratament homeopat aproape 4 luni și au dispărut, iar din octombrie iau apărut iarăși dar nu Asa de multe.iarăși trat si acum mai are una pe degetul aratator.multă sanatate
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:

Mai multe informații despre: Molluscum contagiosum

Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: