moldaminul si alt antibiotic
fetita mea in varsta de 10 ani face injectii cu moldamin de 6 saptamani.acum are din nou amigdalele inflamate si temperatura foarte mare.este in regula sa ia si un alt antibiotic?
1 comentarii
0
01-12-2009, ora 19:46
Terapeut Holistic Niculae Nicuşor (Mr. Nick)
Medicina naturista, complementara, alternativa
Sărut mâna,
Din punctul meu de vedere (nu sunt medic), nu! Penicilina G, substanţa activă din Moldamin, este suficientă, dar s-ar putea ca agentul patogen, care a determinat procesul inflamator/infecţios, să fi fost de la bun început penicilino-rezistent, sau să fi devenit pe parcursul tratamentului (penicilino-rezistent - Care şi-a pierdut sensibilitatea fa-ă de penicilină).
Consultaţi-vă cu medicul dvs. curant. O combinaţie de antibiotice, administrată la o astfel de vârstă, poate să producă o reacţie anafilactoidă (alergie generalizată). Aveţi nevoie de avizul medicului. În niciun caz să nu o automedicaţi dvs., nici atât cu un alt antibiotic.
Dacă doriţi puteţi recurge la un produs naturist. Un astfel de produs, poate fi folosit în combinaţie cu Moldamin, fără niciun risc major. Un produs precum propolisul (dacă nu este alergică la produse apicole), Kaloba, Tonsilotren, Streptococcinum, Influcid etc.
Consultaţi medicul!
Toate cele bune şi însănătoşire grabnică ;)
În speranţa că v-am putut fi de folos, cu plăcere şi deferenţă,
Mister NICK;)
Din punctul meu de vedere (nu sunt medic), nu! Penicilina G, substanţa activă din Moldamin, este suficientă, dar s-ar putea ca agentul patogen, care a determinat procesul inflamator/infecţios, să fi fost de la bun început penicilino-rezistent, sau să fi devenit pe parcursul tratamentului (penicilino-rezistent - Care şi-a pierdut sensibilitatea fa-ă de penicilină).
Consultaţi-vă cu medicul dvs. curant. O combinaţie de antibiotice, administrată la o astfel de vârstă, poate să producă o reacţie anafilactoidă (alergie generalizată). Aveţi nevoie de avizul medicului. În niciun caz să nu o automedicaţi dvs., nici atât cu un alt antibiotic.
Dacă doriţi puteţi recurge la un produs naturist. Un astfel de produs, poate fi folosit în combinaţie cu Moldamin, fără niciun risc major. Un produs precum propolisul (dacă nu este alergică la produse apicole), Kaloba, Tonsilotren, Streptococcinum, Influcid etc.
Consultaţi medicul!
Toate cele bune şi însănătoşire grabnică ;)
În speranţa că v-am putut fi de folos, cu plăcere şi deferenţă,
Mister NICK;)
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5Tratament cu Moldamin.. reactii alergice
- 4pot lua anticonceptionale daca fac tratament cu moldamin?
- 4tratament cu moldamin pentru reumatism inca de acum 2 ani
- 10MOLDAMIN SI YASMIN - compatibile?
- 6moldamin 1-zi 15 zile - gatul umflat
- 2Injectie gresita moldamin
- 3moldamin
- 1moldaminul poate avea si alte reactii adverse?
- 2Claritromicina merge cu moldamina?
- 2Febra dupa Moldamin
- 1sifilis tratat cu moldamin iar rezultatul e marit
- 1Moldamin si logest
- 0Dureri de oase dupa administrare moldamin
- 1Administrare moldamin
- 0Pilula de a doua zi si moldamin
- 3Intrebare administrare antibiotic Penicilina si Moldamin
- 0Administrare Moldamin 1200000 UI
- 1Intrebare reumatism articular acut
Mai multe informații despre: moldamin