miscari ale copilului ingrijoratoare

30-06-2014
maria bella
Nu este medic/terapeut
maria bella
buna ziua,
sunt insarcinata in 20 de saptamani si de aseara simt cum copilul se misca continuu chiar si azinoapte am simtit si de cand m-am trezit se misca fara oprire, sunt la a doua sarcina si parca nu imi aduc aminte sa fi simtit la fel la prima sarcina ceea ca ma face sa fiu ingrijorata.
am programare pe miercuri la medic pt morfologia fetala dar pana atunci ati putea sa ma ajutati cu un raspuns?
va multumesc anticipat!
4 comentarii
0
30-06-2014, ora 16:19
Dr. Diana Enachescu
Medicina de familie, Bucuresti
Dr. Diana Enachescu
Fiecare sarcina este diferita, in general in jurul varstei gestationale de 18-20 saptamani incep primele miscari fetale. La femeile insarcinate pentru prima oara de obicei trec neobservate sau sunt depistate mai tarziu pentru ca mama nu este obisnuita sa recunoasca aceste miscari. Cel mai probabil singura problema este ca aveti un bebelus energic si naravas. ;)
0
01-07-2014, ora 10:40
maria bella
Nu este medic/terapeut
maria bella
va multumesc! ;)
0
01-07-2014, ora 10:49
Dr. Diana Enachescu
Medicina de familie, Bucuresti
Dr. Diana Enachescu
Cu placere! Multa sanatate va doresc Dvs si bebelusului! Sa aveti o sarcina usoara si un bebe sanatos!
0
01-07-2014, ora 11:15
maria bella
Nu este medic/terapeut
maria bella
multumesc! sper sa fie totul bine!!! ;)
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
19-11-2024, ora 13:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Ovobank
Ovobank: Lider mondial în ovocite vitrificate
Fără liste de așteptare, cu matching genetic personalizat și certificări internaționale, oferim calitate, rapiditate și soluții unice. Echipa noastră te însoțește la fiecare pas pentru a-ți împlini visul de a întemeia o familie. Viitorul începe aici!
Vezi detalii
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Saptamana 20
  •