miscari ale copilului ingrijoratoare
buna ziua,
sunt insarcinata in 20 de saptamani si de aseara simt cum copilul se misca continuu chiar si azinoapte am simtit si de cand m-am trezit se misca fara oprire, sunt la a doua sarcina si parca nu imi aduc aminte sa fi simtit la fel la prima sarcina ceea ca ma face sa fiu ingrijorata.
am programare pe miercuri la medic pt morfologia fetala dar pana atunci ati putea sa ma ajutati cu un raspuns?
va multumesc anticipat!
sunt insarcinata in 20 de saptamani si de aseara simt cum copilul se misca continuu chiar si azinoapte am simtit si de cand m-am trezit se misca fara oprire, sunt la a doua sarcina si parca nu imi aduc aminte sa fi simtit la fel la prima sarcina ceea ca ma face sa fiu ingrijorata.
am programare pe miercuri la medic pt morfologia fetala dar pana atunci ati putea sa ma ajutati cu un raspuns?
va multumesc anticipat!
4 comentarii
Fiecare sarcina este diferita, in general in jurul varstei gestationale de 18-20 saptamani incep primele miscari fetale. La femeile insarcinate pentru prima oara de obicei trec neobservate sau sunt depistate mai tarziu pentru ca mama nu este obisnuita sa recunoasca aceste miscari. Cel mai probabil singura problema este ca aveti un bebelus energic si naravas. ;)
Cu placere! Multa sanatate va doresc Dvs si bebelusului! Sa aveti o sarcina usoara si un bebe sanatos!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 0Insarcinata in 20 de sapt si diagnosticata cu Hepatita B Cronica
- 3Interpretare biometrie fetala, 20 saptamani.
- 3sarcina saptamana 20 cu...probleme interne
- 0Sputa galbuie noaptea si durere de gat
- 1Sunt insarcinata in 20 de saptamani si uterul meu e unflat si moale
Mai multe informații despre: sarcina saptamana 20
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: