ROmedic Black Friday:  reduceri la serviciile de promovare a cabinetelor, clinicilor și firmelor medicale

Miopie forte

16-11-2021
Luminita_m
Nu este medic/terapeut
Luminita_m
Buna ziua.
Sunt un profesor miop (OS -6; OD - 20). Fac regulat controale si port ochelarii indicati si totusi constat ca starea mea se agraveaza. La ultima consultatie mi s-au dat asigurari ca situatia e sub control, dar de doua saptamani ma trezesc cu vederea incetosata, iar miodezopsia e din ce in ce mai deranjanta. Anul trecut, pe fondul unui episod virotic (o fi fost sau nu COVID, nu stiu..) am avut niste simptome ciudate: nasul si cerul gurii reci. Medicii ORL-isti mi-au spus ca nu vad nicio problema de natura medicala. Poate fi ceva neurologic, iar asta sa aiba legatura si cu ce mi se intampla acum, cu vederea?
In plus, la analizele de sange, valoarea vitaminei A este in paramentrii normali, dar vitamina E e peste limite. Se mai impune administrarea de Myoops, Mirtilene Forte si Vitreoxigen?
Va multumesc pentru ajutor.
2 comentarii
0
24-07-2022, ora 21:27
Ripanu Iuliana
Nu este medic/terapeut
Ripanu Iuliana
Faceti control pentru miodezopsii. Mai ales la dioptrie -20. Cu vederea nu este de joaca. Eu am fost regulat la medic si am ajuns de nu mai vad.
0
28-03-2023, ora 11:14
Love Forever
Nu este medic/terapeut
Love Forever
Poate vă încordați prea mult ochii? Vederea mea se deteriorează și din cauza muncii constante la computer și a stresului.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:

Mai multe informații despre: miopia forte

Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: