Mi se misca picioarele iainte de culcare

13-02-2022
Daniel Grozea
Nu este medic/terapeut
Daniel Grozea
In jurul orei 22-23 mi se misca piciorele si am o stare de nervozitate si urinez din 10 in 10 min.Am hitertensiune si depresie si anxietate.Pt depresie iau mirzaten arketis si acum din ce in ce mai des xanax.Va rog ajutati=ma!
2 comentarii
0
13-02-2022, ora 22:22
360
Nu este medic/terapeut
360
ia medicamentele zilnic la aceeasi ora si o sa-ti treaca. daca nu iti trece, probabil ca iti trebuie mai mult xanax.
iti spun din experienta, pt ca si eu am problema asta cand nu iau somniferul la timp in unele zile (ma refer la faptul ca sunt zile cand intarzii ora la care trebuie luat medicamentul). insa, odata luat, imi trece problema.
0
14-02-2022, ora 07:39
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
E posibil sa aveti si o infectie urinara. Adresati-va medicului de familie pentru analize si tratament.
Acatisia poate fi de la tratamentul pentru depresie si anxietate.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: