mi s-a spus că sunt predispusă genetic la lupus
Am 39 de ani şi mă simt epuizată din toate punctele de vedere. Sufăr din copilărie de imunitate scăzută, rinosinuzită cronică şi bronşită cronică. De 5 ani mi s-a descoperit un diabet zaharat tip II echilibrat prin regim alimentar. De trei ani mi s-a descoperit o maculopatie degenerescentă. Am colecistită cronică cu piatra la colecist, piatră la rinichi, prolaps de valvă mitrală, constipaţie cronică, dureri articulare şi musculare puternice de vreo trei ani, melanodermie şi dermatită atopică; am o spondilartroză vertebro periferică;sunt foarte sensibilă la toţi viruşii de sezon şi fac răceli frecvente. Sufăr de insomnie. Am potasiul, imunoglobulinele, ureea şi colesterolul crescute. Calciul scăzut şi o uşoară anemie.La testul de biorezonanţă mi s-a spus că sunt predispusă genetic la lupus. Mă mănâncă rău pielea de pe obraji, dar nu am nici o erupţie. Dacă nu s-a declanşat încă lupusul, este posibil să se mai declanşeze de acum?
1 comentarii
Deoarece lupusul este o boala autoimuna, se poate specula pe aeasta tema, dar ca ssa puteti fi linistita trebuie sa faceti mai multe analiz. Intrebati un medic internist ce anume pt. ca lista este cam lunga, dar mincarimile pe obraji pot fi si de la diabet
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3lupus de 2 ani
- 1in urma cu 4 ani am fost diagnosticata cu lupus ADN 396 si artrita la maini
- 26Exista vreo sansa sa NU am lupus...?
- 3Lupusul la copil de 3 ani
- 23tratament nou sigur pt orice tip de cancer si pt lupus
- 3Lupus dupa ce am fost testata pentru poliartrita si boala crohn
- 0Interpretare analize (lupus cumva?)
- 2Lupus - Tratament Plaquenil - Sarcina
- 0Intrebare lupus - analizele ANA extin
- 0Teste pentru diagnosticarea Lupusului
- 0Caut medic ginecolog pentru persoana cu lupus
- 1Lupus
Mai multe informații despre: lupus
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: