Metoda calendarului
Buna ziua, as dori sa-mi explice si mie un medic cum sta treaba cu metoda calendarului.Acum 5 luni am nascut si nu mai vreau sa iau anticonceptionale.Prima data dupa nastere mi-a venit pe 14 decembrie, in ianuarie pe 15, februarie si martie 18.Calculand durata ciclului menstrual, mi-a dat asa: 32 de zile, 34 si 28. Am un ciclu regulat sau nu? Cand pot avea contact sexual?Intre ce perioade?Multumesc!
5 comentarii
Metoda calendarului nu e sigura 100 %. Au ramas femei insarcinate in asa zisa perioada nefertila fix dupa menstra sau inainte cu 2-3 zile de menstra, desi aveau ciclul ceas elvetian, fix la 28 de zile. Sau au ramas femei insarcinate la menstruatie... Nu e recomandat asa ceva, pericol de infectii.
Incercati prezervativ. E cel mai sigur dintre toate.
Sunt multe familii care folosesc prezervativul de zeci de ani si nu s-a produs niciodata nici o sarcina.
Incercati prezervativ. E cel mai sigur dintre toate.
Sunt multe familii care folosesc prezervativul de zeci de ani si nu s-a produs niciodata nici o sarcina.
Nu am incredere in prezervative nici in asa zisa "fereala". si vreau pareri de la medici, doar de la medici! multumesc!
Nu exista medic ginecolog.
Metoda calendarului are rata de ineficienta de 15-40 %.
Dati cautare Google metoda calendarului si gasiti acolo zeci de articole pe acest subiect si calculatoare de ovulatie.
Metoda calendarului are rata de ineficienta de 15-40 %.
Dati cautare Google metoda calendarului si gasiti acolo zeci de articole pe acest subiect si calculatoare de ovulatie.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5la cate zile inainte si dupa menstruatie nu raman gravida?
- 3metoda calendarului-dilema
- 3sex neprotejat inainte si dupa menstruatie?
- 3calcul zile de menstruatie
- 3imi explica si mie cineva cum se tine metoda calendarului?
- 4Metoda calendarului-HELP!!
- 5Sunt sau nu gravida ?
- 3Sex inainte sau dupa?
- 5Poate fi vorba de o sarcina?
- 4Urgent!!!Va rog... contraceptie dupa nastere
- 9Metoda calendarului - cat de eficienta?
- 0contraceptie dupa calendar
- 0se poate ramane gravida imediat dupa nastere?
- 0menstruatie dupa sarcina
- 2Metoda calendarului
Mai multe informații despre: Metoda calendarului Contraceptia dupa nastere